De Sims 4 kondigt Maanlicht Chic Kit en Kleine Kampeerders Kit aan, verkrijgbaar vanaf 26 mei

Donderdag 19 mei 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag De Sims 4 Maanlicht Chic Kit en De Sims 4 Kleine Kampeerders Kit aangekondigd, die vanaf 26 mei verkrijgbaar zijn voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S. Komend seizoen kunnen Simmers aan de slag met nieuwe content die ze aanmoedigt om de nacht te veroveren, en zich om te toveren in nieuwe en spannende versies van zichzelf.

De Sims 4 Maanlicht Chic Kit
Met deze kit kunnen Simmers nieuwe stijlen ontdekken en zich verkleden voor een avond om nooit te vergeten in de stad van de liefde! Deze nieuwe looks, geïnspireerd door de Parijse internetsensatie Paola Locatelli en de jeugdige mode van vandaag de dag, zijn perfect voor een avondje uit in de stad.

Spelers kunnen over de kleur, snit en moderne stijl van de nieuwe kledingstukken zwijmelen. Met deze tijdloze collectie kunnen Simmers inspiratie opdoen uit klassieke Parijse stijlen om hun eigen trendy modegevoel te creëren. Spelers kunnen hun Sim helpen de vonk te vinden met vrolijke jurkjes, soepele shirts en nette jasjes, die stuk voor stuk kunnen worden gestyled met sneakers voor een casual look, of met wat zijde en glitters voor een romantisch afspraakje.

De Sims 4 Kleine Kampeerders Kit
Deze kit moedigt Sims aan om de natuur te verkennen en te genieten van gezellige kampeersessies in de achtertuin. Met deze collectie die alles biedt wat een gezin nodig heeft, kunnen Sims een avond vol creatief plezier beleven en spelletjes spelen in hun doe-het-zelf fort!

Kinderen nemen de achtertuin over met snoezige meubels, speelse kampeeruitrustingen en een overvloed aan speelgoed. Kinderen kunnen marshmallows roosteren in het gezelschap van hun favoriete knuffel onder de gloed van een miljoen lampjes, terwijl ze onvergetelijke jeugdherinneringen creëren. Kinderen kunnen ook creatief te werk gaan met hobbymateriaal en speelgoed, een fort bouwen dat lijkt op een auto of raketschip, en zelfs een buitenprojector van een deken en andere huishoudelijke voorwerpen maken voor nog meer plezier.

Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.