De Sims 4™ Jaargetijden, verkrijgbaar vanaf 22 juni

GENIET HET HELE JAAR DOOR VAN SEIZOENSPRET MET DE SIMS 4™ JAARGETIJDEN, VERKRIJGBAAR VANAF 22 JUNI

Nieuw weer, werelden vol activiteiten en feestelijke feestdagen voegen unieke manieren toe om met het leven te spelen op de PC en Mac

SCHIPHOL-RIJK – 24-mei-2018 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) en Maxis™ hebben vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 4 Jaargetijden* Expansion Pack op 22 juni op de PC en Mac wordt uitgebracht. Het Expansion Pack bevat vier kleurrijke jaargetijden vol feestdagen, weerelementen en familieactiviteiten die spelers en hun Sims een interessante manier bieden om het dynamisch veranderende weer te ervaren. Pak je in de winter lekker in om een sneeuwpop te bouwen en sneeuwengelen te maken, of maak indruk op de toeschouwers door coole kunstjes uit te voeren op de ijsbaan. Schiet in de lente snel een regenjas aan om je tegen lentebuitjes te wapenen, of verken het buitenleven en verdien badges als scout. Families kunnen zelfs in de zomerhitte lekker koel blijven dankzij het nieuwe kinderbad. Oogst in de herfst honing, speel in de bladeren of maak zelfgemaakte kunstwerken met de jongste Sims. Geniet van alle pret als je de kracht van de natuur ervaart in De Sims 4 Jaargetijden.

“Met tal van weerelementen die de manier beïnvloeden waarop spelers met het leven spelen, geeft De Sims 4 Jaargetijden spelers de kans om hun Sims te gebruiken om levensechte verhalen te vertellen. Het constant veranderende weer transformeert werelden op een unieke manier door de keuzes in de game, relaties en de dagelijkse levens van Sims te beïnvloeden, terwijl er ook nieuwe uitdagingen worden gecreëerd,” aldus Grant Rodiek, Producer. “Ons team heeft keihard gewerkt om deze langverwachte uitbreiding naar de game te brengen en De Sims 4 Jaargetijdenvoegt nog meer dimensie aan de wereld van De Sims toe dan ooit.”

Daarnaast biedt De Sims 4 Jaargetijden tal van nieuwe, feestelijke feestdagen die Sims samen met hun familie en vrienden kunnen vieren. Help Sims om in een feestelijke stemming te komen met nieuwe decoraties als ze de kalenderdagen wegstrepen om zich voor te bereiden op de feestdagen. Sims kunnen het nieuwe jaar inluiden met een zoen rond middernacht of van een romantisch uitje genieten op Liefdesdag. Eten en familie komen samen voor een geweldig eetfestijn tijdens het Oogstfeest en de feestdagen zorgen voor nog meer plezier als Sims cadeaus uitwisselen of een verrassingsbezoek van Vadertje Winter krijgen tijdens Winterfeest. Spelers kunnen zelfs hun eigen feestdagen creëren en kiezen hoe Sims hun eigen tradities vieren.

Tot slot kunnen Sims hun groene vingers ontwikkelen door aan een bloeiende tuiniercarrière te werken. Nieuwe activiteiten voor de tuiniercarrière bestaan uit het maken van prachtige bloemstukken en deze rond de hele stad afleveren. Wetenschappelijke en technisch onderlegde Sims kunnen de botanistcarrière verkennen waarin Sims planten analyseren, wetenschappelijke artikelen schrijven om hun grensverleggende ontdekkingen te delen en speciale subsidies ontvangen. Spelers kunnen ook de opbloeiende talenten van hun Sim verbeteren om nieuwe outfits en handige voorwerpen te ontgrendelen.

Het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack is nog niet door de PEGI geclassificeerd. Ga voor meer informatie en het reserveren van De Sims 4 Jaargetijden naar www.desims4.nl en www.desims4.be.

 

*OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS™ 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.