De Sims™ 4 gaat terug naar school met Studentenleven, vanaf 15 november verkrijgbaar op PC en Mac

Duik in de boeken en laat zien dat je een echte studiebol bent in het meest verzochte Expansion Pack van De Sims.

SCHIPHOL-RIJK – 23 oktober 2019 – De les is begonnen! Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) en Maxis™ kondigen vandaag aan dat het De Sims™ 4 Studentenleven Expansion Pack op 15 november naar PC en Mac komt en op 17 december naar PlayStation 4 en Xbox One. Het langverwachte uitbreidingspakket laat Sims op een unieke manier kennismaken met het studentenleven. Zo kunnen ze zich inschrijven aan hun droomschool om vakken als techniek, onderwijs of rechten te volgen, hun studentenkamer gezellig inrichten, aan buitenschoolse activiteiten deelnemen en blijvende herinneringen maken met nieuwe vrienden.

“Met gemak de meest verzochte content sinds lange tijd. We kunnen niet wachten om de wereld van Britechester jouw leslokaal te maken met De Sims 4 Studentenleven. Spelers kunnen hun Sims volledig in het studentenleven onderdompelen en unieke herinneringen creëren tijdens een opportunistisch hoofdstuk in hun leven,” zegt Michael Duke, Senior Producer van De Sims 4. “Ze kunnen vakken volgen die hen interessant lijken; of dat nu biologie, computerwetenschap, kunstgeschiedenis of zelfs schurkerigheid is! Spelers kunnen hun Sims voorbereiden op succes en ze de hele nacht te laten blokken, maar ze kunnen ook op de snoozeknop drukken om de les te missen. Ze kunnen een heel eigen draai aan het studentenleven geven door van buitenschoolse activiteiten te genieten, lid van een vereniging te worden en speciale evenementen te bezoeken.”

De Sims 4 Studentenleven laat je kennismaken met de gloednieuwe wereld van Britechester en twee unieke scholen voor Sims om hun hoger onderwijs aan voort te zetten: de historische Universiteit van Britechester voor kunst en geesteswetenschappen en het moderne Foxbury Instituut voor een carrière in wetenschap of technologie. Beide campussen bieden verschillende ervaringen die Sims op de echte wereld voor zullen bereiden met nieuwe carrières in onderwijs, rechten en techniek. Daarnaast krijgen ze ook de hulpmiddelen aangereikt om uit te blinken in hun bestaande carrière. Spelers kunnen kiezen hoe hun Sims van het studentenleven genieten. Of ze nu vooraan in de klas zitten tijdens een college en keihard blokken om die cijfers op peil te houden of een paar lessen spijbelen om wat extra uurtjes slaap te pakken.

Het uitbreidingspakket introduceert ook een aantal nieuwe activiteiten en voorwerpen om Sims aan hun nieuwe leven als student te helpen wennen. Sims kunnen studiesessies in de bibliotheek houden of even een pauze inlassen en met nieuwe vrienden in de studentenruimte chillen, sap-pong spelen, fietsend de campus verkennen of geintjes met een rivaliserende universiteit uithalen. Daarnaast kunnen Sims lid worden van robotica-, debat- of kunstverenigingen, zich aansluiten bij een mysterieus geheim genootschap en de schookleuren dragen tijdens een gezamenlijk evenement. Spelers kunnen de nieuwe onderkomens van hun Sims aanpassen, of ze nu op of buiten de campus wonen, met nieuwe decoraties zoals posters en een minikoelkast om een persoonlijk tintje aan hun studentenkamers te geven. Sims kunnen ook hun persoonlijke stijl ontwikkelen met nieuwe kledingvoorwerpen geïnspireerd op de nieuwst trends, waaronder schiet-even-snel-wat-aan outfits, professionele ensembles of nieuwe setjes met hun schoolkleuren.

Als Sims aan dit nieuwe hoofdstuk in hun leven beginnen in De Sims 4 Studentenleven, valt er zowel binnen als buiten de collegemuren heel wat te leren. Of ze nu keihard studeren of keihard aan het genieten zijn, Sims zullen de beste versie van zichzelf worden en ontdekken wie ze zijn voorbestemd om te worden.

Het De Sims 4: Studentenleven Expansion Pack is door de ESRB beoordeeld als T voor Tiener. Ga voor meer informatie en het plaatsen van een pre-order voor De Sims 4 Studentenleven naar www.desims4.nl en www.desims4.be