De nieuwe Logitech Folio Touch – Uiterst veelzijdige en flexibele toetsenbordcase beschikbaar voor de nieuwe iPad Air

De toetsenbordcase van Logitech verbindt met de smart connector van de nieuwe iPad Air en heeft een geïntegreerde trackpad, opvouwbaar toetsenbord en verstelbare standaard

LEUSDEN – 17 september 2020 – Vandaag heeft Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de Logitech Folio Touch aangekondigd, een flexibele toetsenbordcase met geïntegreerde trackpad voor de nieuwe iPad Air (4e generatie). De Folio Touch is voorzien van een veelzijdig toetsenbord dat kan worden verplaatst en aangepast aan het gebruik. De Folio Touch wordt aangesloten op de iPad Air via de Smart Connector voor een directe koppeling en stroomvoorziening.

“We introduceerden de Folio Touch voor iPad Pro en bieden nu dezelfde veelzijdigheid en functionaliteit voor de nieuwe iPad Air”, zegt Michele Hermann, vicepresident van mobiliteit bij Logitech. “Met de verstelbare standaard en het opvouwbare toetsenbord kunnen gebruikers overal gemakkelijk typen, schetsen, lezen en bekijken. Het toetsenbord en de geïntegreerde trackpad maken het werken op je nieuwe iPad Air nog eenvoudiger, met meer precisie en controle”.

De Folio Touch is flexibel genoeg voor elke taak en heeft vier gebruiksstanden: typemodus, weergavestand, tekenmodus en leesstand. Dock het toetsenbord rechtop en trek de standaard uit, tot een hoek van 40 graden, om notities of e-mails te typen. Wanneer je niet meer hoeft te typen, vouw je gewoon het toetsenbord terug en ga je achterover zitten om de nieuwe iPad Air te gebruiken voor het maken van schetsen of bekijken van films.

Typ comfortabel en efficiënt op een vertrouwde toetsenbordindeling en koppel je toetsenbord direct via de Smart Connector op iPad Air – het is nooit nodig om de Folio Touch op te laden aangezien de stroom rechtstreeks van de iPad Air afkomstig is. Compleet met een volledige rij sneltoetsen voor iPadOS, biedt de Folio Touch gemakkelijke toegang tot het Home-scherm, de helderheid van de toetsenbordverlichting, het volume, de mediabediening en nog veel meer. Bovendien passen de goed verlichte toetsen zich automatisch aan op basis van de kamerverlichting, zodat je altijd gemakkelijk kunt typen in elke omgeving.

Werk in apps zoals Pages, Numbers en Keynote met het geïntegreerde trackpad om gemakkelijk spreadsheet-cellen te markeren, woorden te kopiëren en e-mails te bewerken. Met het trackpad van de Folio Touch kun je je productiviteit verhogen met dezelfde multi-touch gebaren die je al kent, zoals swipen, scrollen, wisselen van apps, pinch en double tap.

Folio Touch beschermt de hoeken van de nieuwe iPad Air en houdt de voor- en achterkant veilig tegen krassen en morsen, terwijl het je gemakkelijk toegang geeft tot de nieuwe Touch ID-sensor die in de bovenste knop van de iPad Air is geïntegreerd. Folio Touch bevat ook een veilige magnetische vergrendeling om de hoes gesloten te houden, zodat je iPad beschermd is tijdens het transport. In de hoes kun je eenvoudig je Logitech Crayon of Apple Pencil (2e generatie) opbergen, zodat je hem altijd bij je hebt wanneer je hem nodig hebt, om direct handgeschreven notities of schetsen te maken of documenten te markeren.

Beschikbaarheid
Logitech Folio Touch zal naar verwachting in oktober 2020 beschikbaar zijn op logitech.com en apple.com voor de nieuwe iPad Air. Ga voor meer informatie naar Logitech.com, onze blog of neem contact met ons op via PinterestFacebookInstagram en Twitter.