De les begint op 28 juli met het De Sims 4 Middelbare School Expansion Pack

Beleef de ups en downs van het tienerleven en ontdek wie je bent

Donderdag 30 juni 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Maxis™ hebben vandaag het nieuwste Expansion Pack, De Sims 4 Middelbare School, aangekondigdHet pakket is vanaf 28 juli verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin en Steam, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. Spelers kunnen hiermee hun eigen pad tijdens hun tienerjaren smeden.

Bekijk de onthullingstrailer van De Sims 4 Middelbare School

“De Sims 4 Middelbare School neemt spelers mee op een reis van groei en ontwikkeling om persoonlijke verhalen te vertellen over zelfontdekking en het drama van een tienerleven,” zegt George Pigula, Lead Producer van De Sims 4 Middelbare School. “Sims leren jongleren en hebben naschoolse activiteiten, vormen levenslange vrienden en beleven belangrijke momenten zoals het eindgala. Ze kunnen zelfs hun eigen modevoorkeuren en -afkeuren ontwikkelen met de nieuwe Trendi-app, met kleding die is ontworpen door Depop-verkopers. De middelbare school is een ongelooflijk vormende tijd en we wilden spelers de kans geven om hun eigen persoonlijke middelbareschoolervaringen te creëren en aan te passen, voordat hun Sims jongvolwassen worden.”

De mogelijkheid om verhalen te vertellen
Elk verhaal staat centraal bij De SimsDe Sims geeft spelers de kans verschillende kanten van zichzelf te ontdekken en uit te drukken, waardoor ze de vrijheid krijgen om te experimenteren met de Sims die ze maken, om verhalen te vertellen en om werelden te bouwen. In Middelbare School kunnen spelers in de nieuwe wereld van Copperdale hun eigen verrijkende ervaringen creëren op school, na school en in het weekend. Tieners zullen zich ontwikkelen en groeien, uiting geven aan hun gevoelens en hun leven transformeren via de achtbaan van puberteit.

Voor het Middelbare School Expansion Pack werkte De Sims samen met de circulaire kledingapp Depop: waar spelers de volgende generatie unieke voorwerpen kunnen ontdekken. Mode is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van zelfexpressie in De Sims, en de samenwerking breidt de looks van de game uit zodat tieners hun eigen gevoel voor stijl kunnen creëren om trends te ontwikkelen die anderen kunnen volgen. Sims kunnen kledingstukken kopen die zijn ontworpen door echte Depop-verkopers Jeremy SalazarSha’an D’AntesLapoze McTribouySelena Williams en Bella McFadden. Deze zijn te koop in de game en in TheeKring, een tweedehandswinkel. Hier kunnen je Sims tevens bubbelthee drinken, kunnen ze hun looks hypen, kunnen ze Simdollars verdienen door outfits te verkopen via de nieuwe Trendi-app, en kunnen ze een Simfluencer worden.

Naast het bijwonen van lessen en het uitvoeren van naschoolse activiteiten op de Copperdale Middelbare School, kunnen Sims een onvergetelijke date beleven op de Plumbiet Pier, of een bubbelthee drinken terwijl ze de kledingrekken van TheeKring doorspitten. Spelers kunnen ook de eindgalabeleving van hun Sim aanpassen, van het eindgala-aanzoek tot het kiezen van de perfecte eindgala-outfit en de voorbereiding op het grote evenement, zodat tieners de hele nacht met vrienden kunnen dansen. Er is zoveel te doen als tiener en er is zo weinig tijd om het allemaal te beleven!

Kom hier meer te weten over De Sims 4 Middelbare School Expansion Pack. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.