De grootste JUST CAUSE 4 Expansion nu beschikbaar voor Gold Edition en Season Pass-eigenaren

JUST CAUSE 4: DANGER RISING – NU BESCHIKBAAR!

Square Enix Ltd. kondigt met trots aan dat JUST CAUSE 4: DANGER RISING nu beschikbaar is voor Gold Edition en Season Pass-eigenaren.

DANGER RISING is het derde en laatste deel van de ‘Dare Devils, Demons and Danger’ Expansion pass en de grootste toevoeging aan JUST CAUSE 4 sinds launch met 9 nieuwe missies, spannende nieuwe gadgets, wapens en voertuigen. Als laatste is er een nieuwe toevoeging aan de al indrukkende reeks reis-opties in de grote open wereld van Solis: een volledig functionerend Hoverboard.

Het verhaal begint met grote onderzeeërs die verschijnen aan de kust van Solis. Ze dienen als grote uitkijkposten voor The Agency, die is gearriveerd om Rico op te sporen en hun technologie terug te krijgen. Rico moet alle bolwerken neerhalen om The Agency te verslaan. Elke onderzeeër presenteert een nieuwe gameplay-uitdaging en vereist een frisse benadering om ze buiten werking te stellen.

Agenten van The Agency patrouilleren de kust van Solis en Rico staat voor een nieuwe uitdaging: een vijand met dezelfde technologie en training als hij. Voor het eerst neemt Rico het op tegen andere agenten, sterke vijanden met eigen grapple hooks en high-tech wapens.

“JUST CAUSE 4 is een gigantische sandbox-ervaring, vol met overdreven actie en unieke gameplay momenten. Er niets anders als dit.” Zegt Victoria Setian, Senior Producer bij Avalanche Studios. “Maar het wordt nog gekker! We zijn enthousiast dat spelers eindelijk de Hoverboard in JUST CAUSE 4 kunnen gebruiken. Dit verandert alles, want spelers kunnen de content op een hele nieuwe manier benaderen.”

JUST CAUSE 4: DANGER RISING is nu beschikbaar op XBOX ONE®, het all-in-one games en entertainment systeem van Microsoft, PlayStation®4 Computer Entertainment system en Windows PC.

Je kan meer lezen over de verbeteringen aan JUST CAUSE 4 op het Developer Blog: https://square-enix-games.com/en_GB/topic/jc4-dev-updates

Gold Edition-eigenaren krijgen 7 dagen vroeger toegang tot de JUST CAUSE 4 Danger Rising DLC, beginnend op 29 augustus. Standard Edition toegang begint op 5 september 2019.