De gloednieuwe PARIS SAINT-GERMAIN 4th Kit Collection is nu beschikbaar in FIFA 21

Nieuwe PSG x Jordan Brand samenwerking is vanaf vandaag beschikbaar in VOLTA FOOTBALL. Speel met het vierde tenue in Kick-Off en Carrière vanaf 2 februari.

Parijs, Frankrijk – Vrijdag 29 januari 2021 – Vandaag kondigt EA SPORTS een exclusieve samenwerking aan met Paris Saint-Germain in EA SPORTS FIFA 21™. Om het nieuwe jaar in stijl af te trappen, kunnen FIFA-spelers hun personages en teams aanpassen met nieuwe designs.

Op dezelfde dag dat het vierde tenue officieel is onthuld en verkrijgbaar is krijgen spelers de mogelijkheid om met de Paris Saint-Germain x Jordan Brand Collection op straat te voetballen in VOLTA FOOTBALL in FIFA 21. Vanaf 2 februari zal het vierde tenue van PSG beschikbaar zijn in FIFA Kick-off en Carrière. Met deze partnership zet EA SPORTS de volgende stap in het vervagen van de grenzen tussen de voetbalsport en het virtuele veld, waarbij nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd voor de fans om zich met elkaar te verbinden door de sport en de club waar ze van houden.

In een nieuwe video die Paris Saint Germains passie voor kunst en design benadrukt, zijn verschillende spelers te zien op een moderne, artistieke manier. Hierin presenteert de voetbalclub de nieuwe kit aan het publiek.

Bekijk HIER de trailer

FIFA 21 is verkrijgbaar voor PlayStation 4®, PlayStation 5®, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.