De finale van Old School RuneScape’s meeslepende PvP-toernooi wordt morgen live uitgezonden op Twitch

Spelers strijden voor hun deel van de in totaal 32.000 dollar aan prijzengeld

Donderdag 16 september 2021, Cambridge, VK – De finale van Old School RuneScape’s meeslepende PvP-toernooi genaamd ‘Deadman: Reborn’ wordt morgenavond live uitgezonden op Twitch. Tijdens de finale strijden spelers in 1-tegen-1-gevechten voor een prijzenpot met in totaal 32.000 dollar. De stream begint morgen om 20:30 en is te zien op het officiële Twitch-kanaal van Old School RuneScape.

Deadman: Reborn bevatte drastische veranderingen die spelers een nog nooit eerder vertoonde ervaring boden in Old School RuneScape. De meest prominente twee nieuwe functies die werden geïntroduceerd waren het Three Life System en de Sigil Powerups. Het zorgde er mede voor dat Deadman: Reborn Old School’s meest meedogenloze competitieve toernooi tot nu toe werd.

Duizenden Deadman-spelers betraden een nieuwe server om te vechten en overleven in een drie weken durende strijd tot de dood. Morgen zal één speler de geschiedenisboeken ingaan en tot winnaar worden gekroond. Deze heldhaftige speler gaat er met het leeuwendeel van de prijzenpot vandoor. De prijzen zijn als volgt:

  • 1e plaats: $20.000
  • 2e plaats: $10.000
  • 3e en 4e plaats: $1.000
  • 5e t/m 16e plaats: gratis subscription van 12 maanden

De finale van Deadman: Reborn is morgenavond vanaf 20:30 live te volgen op het officiële Twitch-kanaal van Old School RuneScape.