Dakar 2018

DAKAR 18 IS NU VERKRIJGBAAR!

Ga de uitdaging aan en neem deel aan de grootste cross-country rally!

Bigmoon Entertainment maakt met veel plezier bekend dat Dakar 18 vanaf vandaag fysiek verkrijgbaar is voor PlayStation®4, Xbox One en pc. Spelers over de hele wereld kunnen vanaf vandaag de grootste uitdagingen aangaan in de professionele motorsport. De digitale release volgt nog.

Bekijk de launch trailer: https://youtu.be/gXhC3WqvK24

Over Dakar 18
Dakar 18 is de cross-country rallygame met een van de grootste open werelden in een racinggame en is gebaseerd op de wereldberoemde rally van de Amaury Sport Organisation (A.S.O.) in Zuid-Amerika. Deze realistische simulatie van de grootste cross-country rally ter wereld laat je racen met diverse voertuigen, waaronder motoren, wagens, trucks, quads en SSV’s

Dakar Rally staat bekend als de grootste cross-country rally ter wereld. Om deze race te simuleren, besloot Bigmoon een van de grootste open werelden ooit in een racesimulatie te maken. Dakar 18 is gericht op realisme met verbluffende beelden en een getrouwe weergave van alle voertuigen en coureurs van de Dakar 2018 Rally. De game bevat de belangrijkste officiële teams, voertuigen en coureurs, alle 5 racecategorieën (wagens, motoren, trucks, quads en SSV’s) en heel veel meer. Speel alleen in de singleplayer of neem het op tegen je vrienden in de online en offline multiplayerstanden.

Features

  • Realistisch navigatiesysteem om je een weg te banen doorheen de enorme open wereld
  • Realistische simulatie van weer, terrein en water
  • Realistische voertuig physics
  • Volledige controle over je piloten om te verkennen, te redden en te repareren
  • Alle voertuigen en piloten verspreid over 5 categorieën: auto’s, moto’s, quads, trucks en 5×5