Dirt Rally 2.0

CODEMASTERS KONDIGT DiRT RALLY 2.0™ AAN

LANGVERWACHTE VERVOLG OP DiRT RALLY® VERSCHIJNT IN FEBRUARI 2019 VOOR PS4, XBOX ONE & PC

26 september 2018 – Codemasters heeft vandaag DiRT Rally 2.0™ aangekondigd. Dit vervolg laat spelers opnieuw met tal van iconische rallywagens racen op de uitdagendste locaties ter wereld, en markeert een terugkeer naar de simulatiestijl van off-road racen die het origineel zo populair maakte. DiRT Rally 2.0 verschijnt op dinsdag 26 februari 2019 voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder de Xbox One X, en Windows-pc (DVD en via Steam).

Om de aankondiging van DiRT Rally 2.0 te vieren heeft Codemasters een trailer van de game uitgebracht, die kun je hier bekijken: www.youtube.com/DiRTgame.

DiRT Rally 2.0 voert je naar zes rallylocaties van over de hele wereld, waar je kunt racen in ongelooflijke, handgemaakte stages, met een breed scala aan auto’s, zowel klassiekers als moderne wagens. Als officiële game van het FIA World Rallycross Championship presented by Monster Energy, bevat DiRT Rally 2.0 bij de lancering ook auto’s uit het seizoen 2018 en acht van de officiële WorldRX-circuits.

Alle pre-order-edities van DiRT Rally 2.0 krijgen als bonusvoertuig de geweldige Porsche 911 RGT Rally Spec. Daarnaast komt er een DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition, die ook toegang biedt tot de eerste twee seizoenen met extra post-launch-content, elk met drie locaties (verdeeld tussen rally en rallycross) en vijf reeds ontgrendelde voertuigen (Ford Escort MkII, Lancia Stratos, Subaru Impreza 1995, AUDI Sport quattro S1 E2 en Ford Fiesta OMSE SuperCar Lite). De Deluxe-editie komt vier dagen eerder beschikbaar, namelijk op 22 februari 2019, en bevat verder verbeterde startersauto’s voor My Team, in-game bonussen en evenementen met fraaie beloningen. Meer details over de seizoenen worden binnenkort bekendgemaakt.

“We zijn heel blij dat we eindelijk kunnen praten over DiRT Rally 2.0,” zegt Ross Gowing, Chief Games Designer, Codemasters. “Rally is ongelooflijk belangrijk voor Codemasters en het hele team is zeer toegewijd aan het creëren van de meest authentieke rally-ervaring mogelijk in een game.”

“Onze gepassioneerde, deskundige community hielp ons van DiRT Rally een speciale titel te maken. We hebben met een aantal communityleden en echte rallycoureurs samengewerkt om ervoor te zorgen dat we aan hun hoge eisen voldoen,” vervolgt Ross. “We zijn niet bang om een uitdagend spel te maken. Het besturen van een rallyauto is niet eenvoudig, en we willen dat spelers die echte adrenalinestoot ervaren door op het randje van hun kunnen te rijden.”

DiRT Rally 2.0 wordt op dinsdag 26 februari wereldwijd uitgebracht voor PS4, Xbox One en pc en biedt gamers de meest authentieke rally- en rallycrosservaring die maar mogelijk is in een game. Binnenkort meer nieuws over DiRT Rally 2.0.