Burnout Paradise Remastered nu wereldwijd verkrijgbaar

Het is tijd om opnieuw de straten onveilig te maken en anarchie op 4 wielen te verspreiden met Burnout Paradise Remastered, dat vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar is. Spelers worden teruggevoerd naar de wereld van Paradise City om de show te stelen op de ultieme racebaan, bestaande uit drukke straten en wilde bergwegen. Deze remaster bevat DLC van de Year of Paradise, inclusief de Big Surf Island-update, op gedetailleerde wijze tot leven gebracht en klaar voor de sloop in 4K op de PlayStation®4 Pro en Xbox One X.

https://www.youtube.com/watch?v=f4JqCmt9hzE

Spelers kunnen hun auto-theorieboek weggooien en in de hele stad alle records breken op gebied van snelheid en vernietiging. Houd alle bezittingen bij die je hebt en sloop meer dan je vrienden. Laat je wagen springen, draaien en scheuren door de stad, baan je beukend een weg door het verkeer en laat in je kielzog een peperduur spoor van wrakken achter. Bekijk het hier.

Burnout Paradise Remastered is digitaal en in de winkel verkrijgbaar voor €39,99 op de PlayStation®4 en Xbox One. Het spel wordt later dit jaar ook uitgebracht op Origin™ for PC, zodat pc-spelers voor het eerst in de geschiedenis kunnen kennismaken met de Big Surf Island add-on. Voor meer informatie kun je een bezoek brengen aan https://www.ea.com/en-gb/games/burnout/burnout-paradise-remastered.