Burnout Paradise Remastered is dit jaar verkrijgbaar op Nintendo Switch

Vandaag in de Nintendo Direct-livestream is aangekondigd dat je voor het eerst op een Nintendo-platform kunt genieten van de ultieme race-ervaring in Paradise City, online of onderweg

REDWOOD CITY, Californië – 26 maart 2020 – Vandaag in de Nintendo Direct-livestream kondigden Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) en Nintendo aan dat Burnout™ Paradise Remastered dit jaar naar Nintendo Switch-consoles komt, zodat spelers overal en altijd ravage aan kunnen richten en anarchie kunnen ontketenen op de weg.

Burnout Paradise Remastered wordt volledig geoptimaliseerd en verbeterd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, met inbegrip van touchbediening van de kaart voor eenvoudig navigeren.De game voert spelers terug naar de wereld van Paradise City om het asfalt uiteen te rijden in de ultieme race-ervaring, online met vrienden of onderweg. Naast de originele basisgame kunnen spelers ook genieten van de acht add-ons die tijdens het Jaar van het Paradijs* zijn uitgebracht, waaronder de uitbreiding van de racewereld met Big Surf Island.

“We willen spelers meer keuze bieden door games te leveren waar ze van houden op de platformen waar ze op willen spelen”, zegt Steve Pointon, SVP, 3rd party content. “Burnout Paradise Remastered is een razendsnelle, spectaculaire ervaring voor een hele nieuwe generatie spelers op de Nintendo Switch, die binnenkort overal en altijd kunnen genieten van de spanning van een racegame in een open wereld.”

Burnout Paradise Remastered bevat de volledige originele game en alle extra DLC-pakketten die ooit zijn uitgebracht, inclusief het Cops and Robbers-pakket, Legendarische Cars, Burnout Bikes en Big Surf Island, met nieuwe locaties, uitdagingen en voertuigen om te ontdekken. Laat auto’s vliegen, slippen en schrapen door de stad, en sloop vrienden online of bundel je krachten om honderden online uitdagingen te voltooien.

Burnout Paradise Remastered is door het ESRB geclassificeerd als E10 en is momenteel beschikbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Voor meer informatie over Burnout Paradise Remastered ga je naar www.ea.com/nl-nl/games/burnout/burnout-paradise-remastered.

*Time Savers niet inbegrepen.