Bungie viert Bungie Day met speciale activiteiten voor fans

8 juli 2020 – Ieder jaar op de zevende dag van de zevende maand viert Bungie samen met haar fans Bungie Day. Tijdens Bungie Day wordt er teruggeblikt op vriendschappen ontstaan in de game, worden er verhalen verteld over het verleden en kijkt men naar de toekomst. Speciaal voor deze dag is Bungie met een aantal activiteiten gestart voor fans van Destiny 2.

BUNGIE STORE SALE

Van 7 juli tot 13 juli krijgt iedereen die in de Bungie Store iets koopt een gratis Bungie Day 2020 Embleem.

Daarnaast komen verschillende fan favorites terug in de Bungie Store en worden er een aantal nieuwe items toegevoegd, zoals het Bungie Day T-shirt, Tricorn manchetknopen, gezichtsmaskers, Grimoire Volume 3 Pre-order en nog meer.

De Moments of Triumph Bungie Rewards zijn ook nieuw in de Bungie Store, inclusief:

  • Moments of Triumph T-Shirt
  • Raid Ring
  • MMXX Seal

Een selecte groep merchandise in de Bungie Store is onderdeel van de Last Chance Sale, met kortingen die oplopen tot 50%.

MOMENTS OF TRIUMPH

Er zijn 31 triomfen die fans moeten behalen voor de Moments of Triumph seal van dit jaar. Guardians hebben van 7 juli tot 22 september de tijd om deze triomfen af te ronden om zo de seal en de Moments of Triumph-titel te bemachtigen.

De Moments of Triumph overlappen met Solstice of Heroes. Dit betekent dat Guardians de kans hebben om gloeiende Legendary armor rewards te ontvangen tijdens het voltooien van deze uitdagingen.

Kijk de nieuwe trailer om meer te weten te komen over Moments of Triumph
BUNGIE FOUNDATION GHOST SHELL

Bungie leidt een Destiny 2 in-game liefdadigheidsinitiatief voor de Bungie Foundation via Tess Everis in de Tower. Iedere aankoop van de Empathetic Shell brengt een lach op het gezicht van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Dit dankzij het iPads for Kids initiatief van de Bungie Foundation.

De Empathetic Shell

Lees het nieuwe artikel op de officiële website voor meer informatie over Bungie Day.