Bungie organiseert Game2Give-liefdadigheidsevenement

Steun tussen 24 oktober en 10 november kinderen in nood

22 oktober 2019 – Bungie maakt vandaag bekend dat het tussen 24 oktober en 10 november Game2Give organiseert, een inaugureel liefdadigheidsevenement ter ondersteuning van het ‘Bungie Foundation iPads for Kids Program’ en ‘Children’s Miracle Network’. Deze twee goede doelen ondersteunen kinderen in ziekenhuizen door heel Amerika. Bungie nodigt de Destiny-community uit om samen met hen de wereld te laten zien wat men kan bereiken door middel van games en liefdadigheid.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je te registreren en een eigen Destiny-fondsenwerving-livestream te organiseren tussen 24 oktober en 10 november. Streamers die zich aanmelden om deel te nemen aan het Game2Give-event kunnen prijzen verdienen dankzij verschillende streaming incentives. Op 29 oktober houdt Bungie om 21:00 een 24-uurs livestreammarathon van Festival van de Lost. De livestream begint met een aantal content creators en eindigt uiteindelijk met ontwikkelaars van Bungie zelf.

Mensen die doneren en daarmee kinderen helpen krijgen daar als bedankje iets moois voor terug. Met een donatie van 10 dollar verdienen donateurs het nieuwe Mist Blossoms Emblem. Met een donatie van 50 dollar verdient men het embleem plus de allereerste Charity Ghost, namelijk de Gilded Shell Exotic Ghost. Met een donatie van 100 dollar krijgt men beide eerdergenoemde in-game items en wint men één item uit de Bungie Prize Pool.

Het mooiste van alles is dat 100% van de donaties rechtstreeks naar de goede doelen gaan. Op donderdag 24 oktober gaat dit gedenkwaardige evenement van start. In de tussentijd kunnen spelers zich aanmelden voor hun eigen livestreams of alvast vroegtijdig doneren! De prijzen zijn in-game inwisselbaar zodra het evenement is begonnen.