Bungie haalt meer dan 780.000 dollar op voor Direct Relief

Vrijdag 15 mei – Bungie kondigt met trots aan dat de geldinzamelingsactie Guardian’s Heart Initiative maar liefst 788.923,19 dollar heeft opgehaald voor Direct Relief. Direct Relief is een humanitaire hulporganisatie die ondersteuning biedt aan zorgmedewerkers in de frontlinie van de COVID-19-epidemie.

Sinds de lancering op 13 april hebben Guardians van over de hele wereld geholpen om het Guardian’s Heart Initiative te helpen bij het behalen van de doelstelling van 700.000 dollar. Met dank aan de vrijgevigheid van de Bungie-community is deze doelstelling vorige week gehaald met een totale opbrengst van 788.923,19 dollar. Het Guardian’s Heart Initiative werd afgesloten op 12 mei, maar ook nu het initiatief is beëindigd blijft het mogelijk om Direct Relieve te ondersteunen via hun eigen website.

Bungie heeft voor het Guardian’s Heart Initiative een speciaal Embleem uitgebracht, dat alleen te verkrijgen was via een Tiltify-donatie aan Direct Relieve.

Het Guardian’s Heart Embleem

Ter promotie van het initiatief hebben Destiny 2 content creators zichzelf gezamelijk ingezet door zich op te geven voor Bungie Bounties. Bungie Bounties is een community gedreven evenement waarbij een speler door Bungie wordt geïdentificeerd als doelwit voor andere spelers. Door de strijd met elkaar aan te gaan kan een exclusief in-game Destiny 2-embleem worden verkregen.

Direct Relief is een humanitaire hulporganisatie, actief in meer dan 80 landen, met als missie het verbeteren van de gezondheid en het leven van mensen die zijn getroffen door armoede of noodsituaties – ongeacht politieke en religieuze voorkeuren en financiële situatie. Door een internationaal netwerk leveren ze benodigdheden aan zorgmedewerkers in de frontlinie.

Het Guardian’s Heart Initiative is slechts een van Bungie’s initiatieven om mensen over de hele wereld te helpen. Andere voorbeelden zijn: Guardians for AustraliaGame2GiveGuardians to the Aid of Nepal en de recentelijke Kilts for Kids inzamelingsactie. Meer informatie over de andere initiatieven van Bungie is te vinden op de website van Bungie Foundation.