Breng tegenstanders wat manieren bij met de vaardigheden van Ballistic in Apex Legends: Arsenal

Donderdag 4 mei 2023 – Vanaf 9 mei maakt August Montgomery Brinkman, beter bekend als Ballistic, zijn debuut in Apex Legends: Arsenal. Hij was een van de originele deelnemers aan de Thunderdome Games, waar hij onverschrokken zijn tegenstanders uitschakelde. Ondanks dat hij twee decennia ondergedoken zat, heeft hij nog altijd een paar trucs achter de hand om de competitie voor te blijven.

Met zijn Passive-Tactical- en Ultimate-vaardigheden is Ballistic een echte charmante, maar dodelijke Legend in de Apex Games: 

  • Passive: Sling – Wat is beter dan twee wapens? Drie natuurlijk! Ballistic kan een derde wapen bewaren in zijn Sling, die toegankelijk is via de Inventory of Character Utility Action. Echter, het Sling-wapen biedt geen ondersteuning voor Attachments. Desondanks geldt: hoe meer vuurkracht, hoe beter.
  • Tactical: Whistler – Tegenstanders moeten hun ogen open houden, want Ballistic kan een geleid projectiel afschieten dat de wapens van vijanden verhit en schade toebrengt terwijl ze schieten. De Whistler kan worden geleid, maar spelers moeten de Tactical blijven gebruiken om het doel te volgen en kunnen dus niet naar een wapen wisselen.
  • Ultimate: Tempest – Gelukkig is Ballistic ook een teamspeler! Spelers die Tempest activeren in de buurt van teamgenoten, kunnen sneller herladen, profiteren van een hogere bewegingssnelheid als het wapen niet geholsterd is, en krijgen oneindig veel munitie. Aangezien Ballistic een echte fashionista is, zorgt de Ultimate er ook voor dat het Sling-wapen geüpgraded wordt naar goud.

Apex Legends: Arsenal is vanaf 9 mei beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op TwitterInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.