Blue introduceert Yeti X World of Warcraft® Edition, dé professionele USB-microfoon met Warcraft-stemvervormer

De microfoon is ontworpen in samenwerking met Blizzard Entertainment® en beschikt over officiële Warcraft-audiofragmenten en een stemvervormer waarmee je je stem transformeert zodat deze klinkt als een van de iconische inwoners van Azeroth

LEUSDEN – 13 oktober 2020 – Blue, toonaangevend fabrikant op het gebied van audiotechnologie en design, heeft vandaag de nieuwe, professionele Yeti X World of Warcraft® Edition USB-microfoon aangekondigd. De Yeti X World of Warcraft Edition, ontworpen in samenwerking met Blizzard Entertainment®, stelt spelers in staat om met behulp van een geheel nieuwe stemvervormer in BLUE VO!CE hun stemmen te transformeren zodat ze klinken als inwoners van Azeroth. Daarnaast kunnen gamers communiceren met hun raid-groep, overwinningen vieren en hun stream-publiek entertainen met honderden officiële HD-audiofragmenten van Blizzard’s aankomende World of Warcraft: Shadowlands-uitbreiding en het Warcraft®-universum. Met een uniek World of Warcraft-ontwerp stelt de Yeti X World of Warcraft Edition spelers in staat om een ​​dynamische audio-uitzending te creëren die streams en gameplay naar een hoger niveau tilt.

“Dit is een spannende samenwerking met Blizzard om het World of Warcraft-universum tot leven te brengen met Yeti X”, zegt Doug Sharp, Sr. Product Manager Gaming bij Blue Microphones. “Spelers krijgen niet alleen audio van uitzendkwaliteit, maar kunnen ook hun stem transformeren om hun persoonlijke creativiteit aan hun gameplay of stream toe te voegen. We zijn verheugd om te zien hoe gamers en streamers de nieuwe stemvervormer en de Blizzard HD-audiofragmentenbibliotheek zullen gebruiken om het publiek te entertainen en epische streams te creëren.”

De Yeti X is speciaal afgestemd om superieur geluid van uitzendkwaliteit te leveren voor gamen op professioneel niveau, Twitch™-streaming, podcasting en YouTube-producties. De Yeti X World of Warcraft Edition is voorzien van verbeterde Blue VO!CE-technologie, die het voor contentmakers gemakkelijker dan ooit maakt om professionele vocale effecten en aangepaste presets toe te passen. Het beschikt ook over een geavanceerde stemvervormer waarmee spelers hun stemmen kunnen transformeren zodat ze klinken als inwoners van World of Warcraft. Gamers kunnen ook kiezen uit een enorme bibliotheek met iconische Warcraft-geluiden en deze koppelen aan bepaalde toetsen om gemakkelijk tijdens de stream af te spelen. Blue VO!CE is exclusief toegankelijk via Logitech’s gratis, gebruiksvriendelijke G HUB-platform, waarmee gamers de microfooninstellingen rechtstreeks vanaf hun bureaublad kunnen beheren.

Met een speciaal World of Warcraft-ontwerp dat een matte Battle Grey-afwerking combineert met elegante gouden accenten, gestileerde runen gegraveerd langs de basis en het officiële World of Warcraft-logo, geeft de microfoon je stream een ​​unieke en krachtige uitstraling die gamers en Warcraft fans zal aanspreken. De LED-meter van Yeti X is versierd met lasergeëtste Warcraft-runen met bijpassende kleuren van de Alliance of Horde-factie.

De Yeti X World of Warcraft Edition is voorzien van een verlichte multifunctionele slimme knop, zodat streamers hun audioniveaus in een handomdraai kunnen aanpassen en gemakkelijk professionele geluidskwaliteit kunnen behouden terwijl ze live zijn. De slimme knop biedt ook nauwkeurige controle over microfoonversterking, demping, hoofdtelefoonvolume en de mix van microfoonsignaal en computergeluid. Dit alles levert uitzonderlijke focus en helderheid in vier veelzijdige opnamestanden.

De Yeti X World of Warcraft Edition is een plug & play-microfoon voor PC en MAC en is compatibel met de Logitech G HUB-software. G HUB maakt het gemakkelijk om het geluid van je stem te veranderen en geluidsfragmenten te activeren vanaf je bureaublad, waardoor een meeslepende ervaring kan worden gecreëerd.

Prijs en beschikbaarheid
De Yeti X World of Warcraft Edition (adviesprijs €209,99) is vanaf vandaag verkrijgbaar. Fans kunnen meer informatie vinden op www.bluemic.com/yetixwow.