Blijf gefocust tijdens het thuiswerken met de nieuwe Logitech Zone Wired Headset

Geniet van kraakhelder geluid voor gesprekken en muziek, intuïtieve besturing en een stijlvol ontwerp. Gecertificeerd voor Microsoft Teams en compatibel met vrijwel elke video conferencing software.

Donderdag 14 mei 2020 — Door de huidige situatie werken meer mensen dan ooit op afstand en gebruiken zij hun thuissetups om productief te blijven. Voor alle mensen die thuis proberen het beste uit zichzelf en hun werk te halen introduceert Logitech de Zone Wired headset in de Benelux. De Logitech Zone Wired headset, een bedrade versie van de al bestaande Zone Wireless headset, zorgt ervoor dat gebruikers efficiënter op afstand kunnen werken. De headset is verkrijgbaar in een speciale Microsoft Teams-gecertificeerde uitvoering, maar is ook gecertificeerd voor Google Meet en Google Voice. Hij zorgt ervoor dat de gebruiker zich volledig kan focussen en verbetert samenwerking vanuit de persoonlijke werkruimte door middel van onder andere kraakhelder geluid, ruisonderdrukkende microfoontechnologie en USB-C-verbinding. Door zijn design is de Zone Wired prettig om te dragen, ook als dat in deze tijden de hele dag moet.

“Werken op afstand kan uitdagend zijn, met name nu mensen hun thuiswerkruimte moeten delen met hun partner,” zegt Martin Ruddle, Director of Personal Solutions. ”De Zone Wired koptelefoon beschikt over noise-cancellation functies en geavanceerde microfoontechnologie, zodat iedereen optimaal kan presteren en samenwerken. Ook met huisgenoten in dezelfde werkkamer, keuken of woonkamer.”

Kraakheldere audio, intuïtieve besturing
De nieuwe Zone Wired headset is ontworpen met eersteklas audiodrivers voor optimale gesprekken of voor het beluisteren van muziek. De grote 40mm drivers zorgen voor kraakhelder (gespreks)geluid en volle bastonen. In de draad bevindt zich een gestroomlijnde in-line controller voor het snel dempen, afspelen of pauzeren van audio. De headset is bovendien voorzien van een knoopvrije kabel en USB Type-A of Type-C-connectiviteit om meer veelzijdigheid te bieden en compatibiliteit met de Logi Tune mobiele- en desktop-apps te waarborgen. Je kunt de headset gebruiken met populaire video conference-applicaties zoals Microsoft Teams, Zoom, BlueJeans en GoToMeeting.

Optimale focus
De Zone Wired is voorzien van een premium microfoon, speciaal ontworpen voor de kantoortuin en gedeelde werkruimtes. De ruisonderdrukkende microfoontechnologie zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden worden gedempt en dat alleen de stem van de gebruiker luid en duidelijk hoorbaar is. Hierdoor hoeft men zich geen zorgen meer te maken dat gesprekken van de buren worden opgepikt door de microfoon tijdens een call, of dat andere geluiden te horen zijn voor de gesprekspartner.

Microsoft Teams-gecertificeerd
De headset is beschikbaar in twee varianten: Een Unified Communications (UC)- en Certified Microsoft® Teams-versie. De Microsoft Teams-versie van de Zone Wired bevat een unieke Teams UI en een in-line controleknop, waardoor je met slechts één klik op de knop een Microsoft Teams-vergadering kan starten of een Teams-gesprek kan beantwoorden. Door de knop lang ingedrukt te houden is het mogelijk de stemfuncties van Cortana® te gebruiken.

Prijzen en beschikbaarheid
Zowel de Unified Communications (UC)-versies van de Logitech Zone Wired als de gecertificeerde Microsoft Teams-versie zijn nu beschikbaar met een retailprijs vanaf €129. Daarnaast wordt de Zone Wired gebundeld met Logitech-webcamoplossingen om de inrichting van persoonlijke werkplek van de gebruiker te voltooien.