Battlefield 2042 verplaatst de strijd naar de bergen in Season 1: Zero Hour

Season 1 introduceert de Exposure map, de nieuwe Specialist Ewelina Lis, een nieuwe gadget, nieuwe voertuigen, wapens, Battlefield Portal-toevoegingen en de Battle Pass van Battlefield 2042

Bekijk de gameplay-trailer van Zero Hour HIER.

Dinsdag 7 juni 2022 – Electronic Arts en het Battlefield-team hebben Battlefield™ 2042 – Season 1: Zero Hour onthuld, het eerste seizoen na de release met nieuwe content. Dit seizoen, dat vanaf 9 juni beschikbaar is op alle ondersteunde platforms, bevat een nieuwe map met verticale spanning, een nieuwe Specialist en tactische toevoegingen aan het spelersarsenaal met wapens en gadgets. Deze toevoegingen van core content zijn gratis beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de nieuwe Battle Pass van Battlefield 2042. Extra cosmetische items – inclusief legendary skins en melee Takedowns – kunnen worden verdiend via een Premium-versie van de Battle Pass.**

In Zero Hour kunnen spelers naar de Canadese Rockies gaan en over het verticale terrein reizen op de nieuwe map Exposure. Er wachten grond-luchtgevechten en infanteriegevechten in krappe ruimten in grotten en op bergrichels. Exposure is beschikbaar in All-Out Warfare en Portal als Season 1 wordt uitgebracht.

Dit nieuwe seizoen introduceert Ewelina Lis, de nieuwste Specialist van Battlefield 2042, een beroemde antivoertuigspecialist die buitengewoon bedreven is in het opsporen en vernietigen van gepantserde landvoertuigen en luchtvaartuigen. Dankzij haar raketwerper (die raketten vanaf afstand afvuurt met zeer hoge precisie) en de Armor Hunter-trait (die waardevolle inlichtingen verschaft) is Lis een dodelijke tegenstander voor alle voertuigen op de grond of in de lucht.

Zero Hour voegt ook nieuwe voertuigen en items toe die je kunt verzamelen. Bestuur de nieuwe RAH-68 Huron en YG-99 Hannibal Gunships, uitgerust met radarsdeflectie en geavanceerde defensieve mogelijkheden. Kies uit normale, lichte, zware en explosieve munitie met de Ghostmaker R10 Crossbow en pas je aan in verschillende gevechtssituaties. Schakel vijanden vanaf afstand uit in All-Out Warfare met de BSV-M Marksman Rifle, ideaal voor gevechten op middellange afstand. Ten slotte gebruik je de nieuwe Smoke Grenade Launcher in zowel offensieve als defensieve situaties om nieuwe kansen te creëren en extra dekking voor je squad te geven.

Zero Hour bevat nog meer oplossingen voor issues in Battlefield 2042, die zich richten op stabiliteit, balans, gunplay, rijgedrag van voertuigen, prestaties en nog veel meer – zoals beschreven in de recente Development Update (naast de pilaren van onze langetermijnondersteuning). Daarnaast krijgt Battlefield Portal heel veel nieuwe content, inclusief nieuwe features en arsenalen uit Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 en Battlefield 3.

Voor meer informatie over de edities van Battlefield 2042, Dubbele Versie voor aankopen van de huidige generatie, de abonnementsaanbiedingen van EA Play en EA Play Pro en alle andere informatie over het spel bezoek je https://www.ea.com/nl-nl/games/battlefield/battlefield-2042 of volg je het spel op YouTubeTwitter of Instagram.

Deze aankondiging kan veranderen, omdat we luisteren naar feedback vanuit de community en onze Live Service en content blijven doorontwikkelen en evolueren. We streven er altijd naar om onze community zo veel mogelijk op de hoogte te houden. Zie de online service-updates van EA op https://www.ea.com/nl-nl/service-updates voor meer informatie.

*Gratis Battle Pass content vereist gameplay om items te ontgrendelen. Vereist Battlefield 2042 (wordt apart verkocht) en alle game-updates om te spelen. 

**Premium Battle Pass content is inbegrepen bij de Year 1 Pass (beschikbaar voor Gold/Ultimate edition-bezitters) of Season 1 Battle Pass (wordt apart verkocht) en gameplay om items te ontgrendelen. Vereist Battlefield 2042 (wordt apart verkocht) en alle game-updates om te spelen.