Battlefield 2042 Update 4.0 introduceert VoIP-functionaliteit, een End-of-Round-scorebord en oplossingen voor bugs

Dinsdag 19 april 2022 – Het team van DICE heeft Update 4.0 voor Battlefield 2042 uitgebracht, inclusief VoIP-functionaliteit voor Squads en het bijgewerkte scorebord voor End of Round. De update bevat tevens honderden andere wijzigingen en oplossingen voor bugs: een voortzetting van de inspanningen van het team om naar spelersfeedback te luisteren en de in-game ervaringen voor iedereen te verbeteren.

Meer informatie hieronder:

  • VoIP: VoIP (Voice over Internet Protocol) is nu beschikbaar in Battlefield 2042. Je kunt kiezen uit twee spraakchatkanalen: Party en Squad. Instellingen voor VoIP kunnen in het spel worden aangepast via Options > Sound/Voice > Chat.
  • Scorebord: In Update 3.3 is de UI-vernieuwing uitgebracht voor het scorebord. Na deze update is deze UI-vernieuwing nu ook beschikbaar tijdens de End of Round-schermen.
  • Wijzigingen en verholpen bugs: Deze update bevat honderden wijzigingen en oplossingen voor bugs uit onze Community Feedback Loops, met als meest opvallende zaken wijzigingen in Attachments, een oplossing voor het reviven van nabije objecten, oplossingen voor loadouts en een oplossing voor spelers die na het verlaten van een voertuig niet in ADS konden komen. Zie het artikel over de Update 4.0 Patch Notes op de officiële Battlefield-website voor een volledige lijst.

De update na 4.0 staat momenteel gepland voor mei, en richt zich op verdere quality-of-life updates en oplossingen voor bugs vóór de release van Season 1.

Het team blijft je via Battlefield Direct Communications op Twitter op de hoogte houden over de nieuwste updates en verdere ontwikkelingen.