ASUS Republic of Gamers kondigt wereldwijde partnership aan voor alle ESL One Powered by Intel Events in 2019

ROG wordt de officiële PC- en monitorpartner voor 2019, beginnend bij ESL One Katowice in Polen

SAMENVATTING

  • ROG is de officiële PC- en monitoraanbieder voor ESL One-evenementen, waarbij deelnemers worden voorzien van de beste gaminguitrusting.
  • De ROG en ESL partnership start bij het eerste ESL One-evenement in Katowice, Polen en gaat vervolgens wereldwijd door met vijf extra evenementen.
  • ROG en ESL zijn een partnerschap aangegaan om competitieve gameplay te stimuleren tijdens ESL’s wereldwijde competities

Katowice, Polen, 25 februari 2019 — ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag aangekondigd dat het de officiële PC- en monitor partner is voor alle ESL One Powered by Intel® events in 2019. Dit is de eerste keer dat ROG zijn krachten bundelt met ESL voor een wereldwijde partnership als officiële sponsor van grootschalige, internationale esports-toernooien. ESL One is een van ESL’s wereldwijde vlaggenschepen met esports-wedstrijden met de populairste games, waaronder Counter Strike: Global Offensive (CS: GO) en Dota 2. ESL One evenementen vinden plaats op locaties over de hele wereld en met ESL One Katowice 2019 (22 tot en met 24 februari) begint een partnership van een jaar lang. Gedurende de looptijd van deze samenwerking zullen er in verschillende landen over de hele wereld vijf extra evenementen plaatsvinden.

ROG is verheugd zijn steun aan de gaming- en esports-community voort te zetten door middel van een wereldwijde samenwerking met ESL. Het gebruik van ROG-apparatuur zorgt ervoor dat ESL One wordt ondersteund door de beste gaming-PC’s en -monitoren “, aldus Vivian Lien, hoofd Global Marketing voor Gaming en Chief Marketing Officer bij ASUS North America. “ROG was al proactief in de wereld van competitief gamen vóórdat esports zo populair waren en LAN-party’s gebruikelijker waren. Het is voor ons een eer om door ESL erkend te worden als een van de beste gaming-merken die de nieuwste en beste gaming-uitrusting naar ESL One-evenementen brengt dit jaar. ROG is altijd toegewijd geweest aan de gaming community en we zien deze nieuwe samenwerking met ESL als een kans om esports op internationale schaal te ondersteunen.”

ESL zal ROG-technologie grondig integreren in haar spraakmakende internationale esports-wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden wordt gameplay aangedreven door ROG-producten. Bovendien zullen de bureaus van de analisten worden uitgerust met de nieuwste ROG Strix Hero II– en SCAR II-laptops. ROG levert ook producten voor de ESL-backoffice, zodat het de fans een naadloze productie-ervaring kan garanderen en tegelijkertijd een actieve on-site aanwezigheid heeft op elke locatie van ESL One. Producten worden bijgewerkt zodra nieuwe producten worden uitgebracht.

“Onze prioriteit is om ESL One-deelnemers te laten spelen met de nieuwste generatie technologie en ROG helpt ons om dat te bereiken”, aldus Paul Brewer, Senior Vice President Brand Partnerships bij ESL. “We zijn verheugd om ROG bij de familie te verwelkomen en kijken uit naar de ESL One-samenwerking.”

ESL One keert voor het tweede opeenvolgende jaar terug naar de legendarische Spodek Arena in Katowice, Polen. Gedurende het evenement strijden twaalf van ’s werelds beste Dota 2-teams om de felbegeerde ESL One-trofee, evenals een groot deel van de prijzenpot van US $ 300.000.

Na ESL One Katowice vindt het volgende toernooi plaats in Mumbai. Dit wordt een van de eerste grote esports-evenementen in India. Tijdens ESL One Mumbai 2019 zullen 12 teams strijden in de Dota 2-competitie voor een deel van de prijzenpot van US $ 300.000. Het evenement vindt plaats in de NSCI Dome, van 19 tot 21 april 2019.

Voor meer informatie over ESL One Powered by Intel, bezoek de officiële website en volg ESL op Twitter en Facebook.