ASUS Republic of Gamers kondigt de Zephyrus Duo 15 aan

De ultradunne gaminglaptop is uitgerust met een geïntegreerd tweede 14.1 inch touchscreen

Belangrijkste kenmerken:

  • Eindeloos veel mogelijkheden met ROG ScreenPad™ Plus: Het secundaire 14.1 inch scherm is goed voor multitasking dankzij zijn touchscreen, apps en stylus-ondersteuning.
  • AAS Plus luchtdoorstroom: Door zijn 28.5mm intake, wordt de luchtdoorstroom met 30% verhoogd ten opzichte van de standaard AAS. Het geluid blijft onder 46 dB(A).
  • Hoge resolutie of hoge snelheden: PANTONE® Validated beeldschermopties. Een ultrasnel 300 Hz / 3 ms gaming beeldscherm of een 4K UHD beeldscherm met 100% Adobe RGB.
  • Supersnel beeld: De GeForce® RTX 2080 SUPER™ GPU levert hoge framerates en versnelt taken zoals 3D modelleren.
  • Verhoogde productiviteit: Aangedreven door de 10th Gen Intel® Core™ i9 CPU met 32 GB aan 3200 MHz RAM, 2 SSDs in RAID 0 en Thunderbolt™ 3.
  • Koelingssysteem: CPU en n-Blade ventilatoren maken gebruik van een vloeibare metalen component en werkende modi passen zich aan elke taak aan om de algehele prestaties te verbeteren.

Amsterdam, donderdag 2 april 2020 – ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft vandaag de unieke ROG Zephyrus Duo 15 aangekondigd. De laptop integreert twee beeldschermen in een stijlvolle, ultradunne vormfactor voor nieuwe dimensies van veelzijdigheid. Het 14.1 inch paneel in de ROG Zephyrus Duo 15 is het grootste tweede beeldscherm in een productie-gaminglaptop ooit.

Door de twee schermen van de Zephyrus Duo 15 kunnen gamers, creators en fanatieke gebruikers hun werk effectiever doen op een draagbare computer. Terwijl het AAS Plus-systeem de laptop omhoog brengt, komt het tweede scherm ook omhoog in een hoek van 13 graden voor optimaal kijkcomfort en touchscreen-gebruik. Ook de batterijduur is van hoge klasse: de ROG Zephyrus Duo 15 beschikt over een 90 Wh-accu om overal productief te blijven.

De ScreenPad Plus werkt ook als cruciaal onderdeel van het algehele koelingssysteem. Terwijl het tweede scherm omhoog komt, wordt er een grote ventilatieopening onthuld die de luchtdoorstroom verbeterd met 30% ten opzichte van vorige AAS-uitvoeringen. Door de verminderde behoefte aan warmteafvoer, kan het geluidsniveau onder 46 dB (A) in de turbomodus gehouden worden en onder 43 dB (A) in de prestatiemodus.

Voor het beeldscherm van de Zephyrus Duo 15 kunnen gebruikers kiezen tussen een snelle 300 Hz / 3 ms gamingpaneel of een hoge resolutie 4K UHD beeldscherm. ESS Sabre DAC voor hoge resolutie output voor audio.

Meer informatie over de features en specificaties van de Zephyrus 15 Duo is te vinden in de volledige versie van dit persbericht, dat is bijgevoegd.