ASUS Republic of Gamers brengt Zephyrus S (GX701) gaminglaptop met 300hz scherm uit

Geliefd model wordt naar een nóg hoger niveau getild dankzij de integratie van het snelste type beeldscherm ter wereld

Belangrijkste kenmerken

  • Vooruitstrevende beeldschermen: ROG is consistent leidend als het gaat om beeldschermen met een hoge refresh rate en nu heeft het bedrijf een paneel met 300Hz geïntegreerd in zijn Zephyrus S gaminglaptop.
  • Ongekende snelheid: 300Hz beeldschermen zijn 25% sneller dan de huidige esportsstandaard en kunnen vijf keer zo veel frames registreren als conventionele beeldschermen

Amsterdam, 6 december 2019 – ASUS Republic of Gamers (ROG) heeft zijn geliefde Zephyrus S (GX701) gaming laptop uitgerust met 300hz beeldscherm en deze variant is nu verkrijgbaar in Nederland en België. De nieuwe 300Hz beeldschermen zijn onthuld tijdens IFA 2019 en worden geïntegreerd in verschillende Strix en Zephyrus gaminglaptops, waarvan de GX701 het allereerste model is dat in de Benelux verkrijgbaar is. Dit type beeldscherm geeft bovendien inkijk in de toekomst van esports en hardcore gaming, en is gekwalificeerd als de snelste ter wereld.

ROG is niet alleen gefocust op het afleveren van de snelste apparatuur voor gaming, maar ook op het vertalen van deze snelheid naar een extra responsieve, indringende ervaring. Door laptopbeeldschermen met een hoge refresh rate te integreren krijgen gamers de mogelijkheid om meer frames per seconde te zien, waardoor de gameplay soepeler wordt, voornamelijk tijdens het spelen van esports titels met hoge snelheid. Bovendien geeft dit de speler een competitief voordeel ten opzichte van zijn tegenstander.

Over de ROG Zephyrus S (GX701)
De ROG Zephyrus S zet de standaard voor ultraslanke gaminglaptops. Nu met nog grotere aspiraties, dankzij een 17” scherm met supersmalle bezel in een behuizing van slechts 18,7mm dun, zodat de speler volledig opgaat in zijn games. Ultraslanke laptops bieden minder ademruimte voor koeling, maar het unieke ROG Active Aerodynamic System (AAS) helpt de Zephyrus S topprestaties te behalen voor gaming en andere zware werklasten. Naast het vernieuwde beeldscherm beschikt de gaminglaptop over een grote hoeveelheid werkgeheugen, een krachtige CPU, NVIDIA RTX™-graphics en een SSD van 1TB.

Beschikbaarheid en prijs
In onderstaande tabel is meer informatie te vinden over de beschikbare configuratie en de prijs van de Zephyrus S (GX701). Meer informatie over de Zephyrus S (GX701) en over de verkooppunten is hier te vinden.

Model Kleur Beeldscherm CPU Geheugen Opslag Videokaart Consumentenadviesprijs
GX701GXR-HG125T Black-Metal 17.3″ FHD/IPS 300Hz (3ms) Intel® Core™ i7-9750H 16GB + 16GB 1TB PCIE SSD Nvidia RTX™ 2080 Max-Q GDDR6 8GB + Gsync € 3.499