ASUS kondigt ZenBook Pro Duo (UX581) met revolutionaire ScreenPad Plus aan

Baanbrekende 15.6’’ laptop met 4K UHD OLED scherm en een 4K ScreenPad Plus: Een secundair, breed touchscreen van maar liefst 14’’

Belangrijkste kenmerken

  • ‘s Werelds eerste ScreenPad Plus laptop: 14’’ 4K ScreenPad Plus touchscreen dat de volledige breedte beslaat voor naadloze interactie met het primaire beeldscherm
  • Ultrakrachtige performance: Gebouwd om moeiteloos creatieve taken uit te voeren met (maximaal) een 9th Gen Intel Core i9 CPU, GeForce RTX 2060 GPU van hoogwaardig game-niveau en Wi-Fi 6.
  • Briljante visuals: Vierzijdig 4K OLED HDR NanoEdge display zonder frames met een contrast ratio van 100,000:1 en DCI-P3 100%. De kwaliteit is adembenemend.
  • ZenBook Duo (UX481): Ook verschijnt er een kleinere, 14’’ portable versie, die is uitgerust met een 12.6’’ FHD ScreenPad Plus, een Intel Core i7 CPU en een GeForce MX250 GPU.

TAIPEI, Taiwan, 27 mei 2019 – Vandaag heeft ASUS de ZenBook Pro Duo (UX581) aangekondigd: Een baanbrekende laptop die over de splinternieuwe ASUS ScreenPad Plus beschikt. Dit is een secundair, 14’’ touchscreen dat een evolutie is van de originele ASUS ScreenPad en ervoor zorgt dat interactieve mogelijkheden worden verbeterd en uitgebreid.

ScreenPad Plus biedt een eindeloze hoeveelheid creatieve mogelijkheden voor content creators. Dit secundaire scherm zorgt ervoor dat productiviteit wordt verhoogd, workflows worden verbeterd en multitasking wordt versimpeld. De ScreenPad Plus integreert naadloos met het primaire beeldscherm, en de ingebouwde ScreenXpert software bevat een uitgebreid aanbod aan bruikbare apps, tools en andere toepassingen dat de gebruiker in staat stelt om efficiënter te werken.

De extreme performance is te danken aan de 9th Generation Intel® Core™ processoren, gecombineerd met maximaal 32GB RAM, een NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GPU en ultrasnelle SSD-opslag van maximaal 1TB PCIe® 3.0 x4.

De ZenBook Pro Duo bevat een waanzinnig 4K UHD (3840×2160) OLED touchscreen voor adembenemende visuals, een 4K (3840×1100) ScreenPad Plus en een ASUS NumberPad touchpad, geschikt voor meerdere functies. Het display is uitgevoerd in een frameloos, vierzijdig NanoEdge design, met ultradunne schermranden voor de beste kijkervaring en een zeer compacte vorm.

De splinternieuwe kleur ‘Celestial Blue’ geeft de ZenBook Pro Duo extra persoonlijkheid. Daarnaast is de laptop afgewerkt met een unieke, asymmetrische versie van het iconische, op Zen geïnspireerde gesponnen metaal. Dit fascinerende design detail geeft de ZenBook Pro Duo direct een onmiskenbaar, eigen identiteit.

Ook verschijnt de ZenBook Pro Duo als extra draagbare 14’’-variant. Deze beschikt over een vierzijdig NanoEdge FHD display en een FHD ScreenPad Plus. Hij wordt (maximaal) aangedreven door een Intel Core i7 processor en een GeForce MX250 GPU.