ASUS kondigt VivoBook S14 en S15 aan

Stijlvolle, zeer draagbare laptops met de innovatieve ScreenPad 2.0, uniek gekleurd design en een vierzijdig NanoEdge display

Belangrijkste kenmerken

  • Boost je productiviteit met de ASUS ScreenPad 2.0: De ScreenPad 2.0 maakt werken op een laptop sneller, dankzij een secundair beeldscherm dat is ontworpen om werk efficiënter uit te kunnen voeren
  • Design dat het vertrouwde trotseert: Design met ErgoLift-scharnier maakt typen ontzettend comfortabel en de stijlvolle, metalen behuizing verschijnt met unieke kleurafwerkingen.
  • Gebruiksvriendelijke uitvoering: Het vierzijdige NanoEdge display zorgt voor een indringende kijkervaring. Bovendien zijn dit de allereerste VivoBooks met infrarood camera’s en Wi-Fi 6.

TAIPEI – Taiwan, 27 mei 2019 – Vandaag heeft ASUS de VivoBook S14 (S431 / S432) en de VivoBook S15 (S531 / S532) aangekondigd: een kleurrijk paar uiterst draagbare laptops die beschikken over de innovatieve ASUS ScreenPad 2.0, een secundair beeldscherm die productiviteit verhoogt. Daarnaast verschijnen deze nieuwe VivoBooks in vijf ongebruikelijke kleuren die extra persoonlijkheid toevoegen aan de laptops, waardoor draagbaar computergebruik extra aantrekkelijk wordt voor een jonger publiek. De stijlvolle, metalen behuizing spreekt zich extra uit door middel van unieke design details, waaronder een ErgoLift-scharnier, dat comfortabel typen garandeert.

Deze laptops worden bovendien gekenmerkt door het nieuwe, vierzijdige NanoEdge display zonder frame. Hierdoor zijn de afmetingen compacter en is de kijkervaring extra indringend, mede dankzij het screen-to-body ratio van 88%. Ze worden aangedreven door (maximaal) Intel ® Core ™ i7 processoren en discrete NVIDIA ® GeForce ® MX250 graphics en een PCIe® SSD van 1TB. Dit zijn de eerste VivoBooks die gebruik maken van een infrarood (IR) camera, en Wi-Fi 6 (802.11ax).