ASUS kondigt vernieuwde TUF Gaming FX505 en FX705 laptops met AMD Ryzen aan

De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU en geven zo meer kracht aan betaalbare gaming-laptops.

SAMENVATTING

  • Turing architectuur voor gaming: Krachtige GPU brengt FPS met drie cijfers binnen handbereik in populaire games en is gekoppeld aan een snel display die het mogelijk maakt om van elk frame te genieten.
  • Ruime verwerking voor elke taak: Verkrijgbaar met maximaal een Ryzen 7 CPU, quad cores en acht threads met ruime prestaties voor gaming, entertainment en dagelijks werk.
  • Militaire kwaliteit: Voldoet aan de militaire MIL-STD-810G-normen en zorgt voor de stevigheid en duurzaamheid die nodig is om de stoten van het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.

TUF Gaming

TAIPEI, Taiwan, 23 april 2019 – ASUS heeft vandaag de nieuwe TUF Gaming FX505 en FX705 laptops onthuld. De laptops brengen de nieuwste AMD Ryzen™-processor en NVIDIA® GeForce® GTX™ GPU’s samen op een 120 Hz NanoEdge-scherm van IPS-niveau en levert daarmee een meeslepende, krachtige game-ervaring tegen een betaalbare prijs. De laptops zijn getest en gecertificeerd en voldoen aan de militaire MIL-STD-810G-normen, waardoor ze de robuustheid en duurzaamheid bieden die nodig zijn om de stoten van het gamen en dagelijkse werk te weerstaan.

Jarenlang hebben gamers en liefhebbers AMD-processors gecombineerd met GeForce GPU’s om krachtige PC’s te maken die ongelooflijke prestaties voor een betaalbare prijs leveren. Nu kunnen gebruikers met ASUS gaming-laptops dit dynamische duo overal mee naar toe nemen. De TUF Gaming-laptops combineren de nieuwste Ryzen mobiele APU’s met de nieuwe GeForce GTX 1660 Ti GPU en leveren meer vermogen dan ooit aan betaalbare gaming-laptops.

 

BESCHIKBAARHEID & PRIJZEN
De lokale prijzen, releasedata en beschikbare modellen zullen op een later moment bekendgemaakt worden.