ASUS erkend als een van “Fortune’s World’s Most Admired Companies”

ASUS geëerd als een van de meest toonaangevende bedrijven in de Computers-categorie

SAMENVATTING 

  • ASUS uitgeroepen als een van Fortune’s World’s Most Admired Companies in de Computers-categorie
  • Fortune heeft een wereldwijde enquête afgenomen met 1500 bedrijven als kandidaat, en heeft ASUS bestempeld als een van de meest toonaangevende bedrijven
  • Dit is de derde keer dat ASUS is erkend in de lijst van Fortune’s World’s Most Admired Companies

Nieuwegein, 22 januari 2018 – ASUS heeft aangekondigd dat het is uitgeroepen als een van Fortune’s World’s Most Admired Companies. ASUS is erkend als een van de meest toonaangevende bedrijven in de Computers-categorie, en het bedrijf bevestigt hiermee zijn leidende positie in de industrie als sterk merk dat excellente producten en services blijft afleveren.

Methodologie

Fortune heeft samen met Korn Ferry samengewerkt om deze enquête over corporate reputatie uit te kunnen voeren. Uit een eerste selectie van ongeveer 1500 kandidaten werden de 1000 grootste bedrijven van de VS gerangschikt naar omzet, naast bedrijven die niet uit de VS komen en met een omzet van meer dan $10 miljard in de Fortune’s Global 500-database staan. De bedrijven met de hoogste omzetten uit elke industrie werden geselecteerd, waarna er 680 bedrijven uit 29 landen overbleven. De best beoordeelde bedrijven werden uit deze selectie van 680 bedrijven genomen, en de executives die hebben gestemd werken ook bij deze bedrijven.

Om de meest gewaardeerde bedrijven te vinden in 52 industrieën, heeft Korn Ferry executives, directeuren en analisten gevraagd om bedrijven in hun eigen industrie te scoren op negen criteria, waaronder investeringswaarde, management- en productkwaliteit, sociaal verantwoordelijkheid en de mate waarin het bedrijf talent weet aan te trekken. Een bedrijf moet in de top 50% van zijn industrie scoren om in de lijst opgenomen te worden.

De volledige ASUS-beoordeling kan bekeken worden op: http://fortune.com/worlds-most-admired-companies/asustek-computer/