ASUS Chromebook Flip C434 nu verkrijgbaar

Tijdelijk gratis Google Home Mini bij aankoop van een Chromebook Flip C434

Amsterdam, 2 april 2019 – De ASUS Chromebook Flip C434 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij geselecteerde retailers. Het is een slanke, krachtige 14-inch laptop die het ontwerp van de converteerbare Chromebook naar een hoger niveau tilt met een stijlvolle, eigentijdse vormgeving, compacte draagbaarheid en krachtige specificaties. Bij aanschaf van een ASUS Chromebook Flip C434 krijg je nu tijdelijk een gratis Google Home Mini bij deelnemende retailers.

Tijdelijk GRATIS Google Home Mini
De speciale Google Home Mini-actie loopt bij CoolBlue en Bol.com. De Google Home Mini is een compacte, slimme speaker met een ingebouwde Google Assistant. Je kan de speaker opdrachten geven en vragen stellen middels spraakopdrachten. Hierdoor helpt de Google Assistant jou met je dagelijkse taken, zoals je op de hoogte brengen van de laatste actuele informatie over het weer, verkeer of financiën, maar geeft ook gepersonaliseerde hulp bij je planning of herinneringen. Ook is het mogelijk of via spraakopdrachten muziek te laten afspelen om of tv-programma’s, films en meer op je tv te streamen. De actie loopt tot en met 14 april 2019.

Chromebook Flip C434 configuraties
ASUS Chromebook Flip C434 is vanaf vandaag verkrijgbaar met Intel® Core™ m3-8100Y-processor en op een later moment ook verkrijgbaar met Intel® Core™ i5-8200Y in de ASUS eShop. De ASUS Chromebook Flip C434 is voorzien van maximaal 8GB RAM en biedt tot 64GB opslagruimte met 2TB microSD-uitbreidingsmogelijkheden. Dual-band Wi-Fi 5 (802.11ac) zorgt overal voor een betrouwbare en stabiele verbinding, met Bluetooth® 4.0-connectiviteit voor accessoires. Stereoluidsprekers leveren een krachtig, meeslepend geluid en er zijn twee USB Type-C™ (USB-C™) poorten, evenals een standaard USB Type-A-poort voor randapparatuur. De USB-C-poorten ondersteunen gegevensoverdracht, externe beeldschermen en leveren stroom. De duurzame 48Wh-batterij werkt tot 10 uur op één oplaadbeurt, waardoor je minder op zoek hoeft naar stopcontacten. Het veelzijdige, lichte en volledig metalen ontwerp – met een nieuw NanoEdge-scherm met ultrasone randen en een ongelooflijke screen-to-body ratio van 87% – maakt het ideaal voor iedereen die onderweg is of op verschillende locaties werkt. Het unieke 360° ErgoLift-scharnier kantelt het toetsenbord automatisch, zodat gebruikers van optimaal comfort kunnen genieten.

De ASUS Chromebook Flip C434 heeft een adviesprijs vanaf €599 en is vanaf vandaag verkrijgbaar bij CoolBlue en Bol.com met de Intel® Core™ m3-8100Y-processor. De beschikbare configuraties staan in de bijlage.