ASUS brengt vernieuwde ZenBook Flip 13 met 11e generatie Intel® Core™i7-processor vandaag uit in Nederland

Het nieuwe Flip-model wordt onder andere gekenmerkt door een ongelooflijk compact ontwerp, een duurzaam 360° ErgoLift-scharnier, een krachtige processor en graphics van hoge kwaliteit

Belangrijkste kenmerken:

 • Drukgevoelig NanoEdge-beeldscherm: Oogstrelend Full HD-beeldscherm met sRGB kleurweergave van 100%, schermranden van slechts 3.9mm en duizenden drukniveaus.
 • Krachtige processor, fenomenale graphics: Uitgerust met een 11e generatie Intel® Core™i7-processor, geïntegreerde Intel® Iris® Xgraphics en maximaal 16GB RAM werkgeheugen.
 • Duurzaam 360° ErgoLift-scharnier: Dankzij het ErgoLift-scharnier van de ZenBook Flip 13 is de laptop comfortabel in gebruik voor verschillende doeleinden. Het scharnier is zeer intensief getest, waardoor deze op de lange termijn blijft functioneren zoals het dat doet als hij net uit de doos komt.
 • Splinternieuw design: Nóg meer focus op draagbaarheid. De ZenBook Flip 13 weegt slechts 1.3kg en is nog geen 14mm dun.
 • Langdurig werken of ontspannen: Het model dat in Nederland wordt verkocht heeft een batterijduur van maar liefst 16 uur.
 • Connectiviteit en veelzijdigheid: Ondanks zijn extreem compacte behuizing is de ZenBook Flip 13 uitgerust met vele ingangen om een hoge mate van connectiviteit te waarborgen.

Amsterdam, maandag 26 oktober 2020 – ASUS heeft vandaag zijn nieuwe ZenBook Flip 13 (UX363EA-EM038T) uitgebracht in Nederland. Het 11e generatie Flip-model is bekroond met een Red Dot Design Award en kent talloze verfijningen en verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De ZenBook Flip-serie staat bekend om zijn hoogwaardige, robuuste ontwerp, 360° flipscreen en krachtige hardware die op elegante wijze samen worden gebracht. Een ZenBook Flip is ontwikkeld als jouw perfecte business- en/of creatieve partner, en met de nieuwe ZenBook Flip 13 zet ASUS een volgende stap om aan de hoge verwachtingen van professionals te voldoen.

Vernieuwd draagbaar en veelzijdig design
Het elegante uiterlijk van de ZenBook Flip 13 combineert draagbaarheid met flexibiliteit en connectiviteit. De laptop weegt ongeveer 1.3kg en de behuizing is slechts 13.9mm dun, maar ondanks deze extreem compacte vorm heeft ASUS het voor elkaar gekregen om een grote hoeveelheid ingangen te implementeren: HDMI, USB Type-A en twee Thunderbolt™ 4 USB-C® poorten.

Duurzaam 360° ErgoLift-scharnier
Het 360° ErgoLift-scharnier van de ZenBook Flip 13 beweegt soepel naar wens van de gebruiker en zorgt ervoor dat het beeldscherm stevig wordt vastgehouden in verschillende posities. De veelzijdigheid die hiermee gepaard gaat geeft de gebruiker de mogelijkheid om comfortabel te werken in laptopmodus, maar bijvoorbeeld ook te relaxen met behulp van zijn tabletmodus. Het ErgoLift-scharnier is bovendien intensief getest en heeft zware beproevingen doorstaan om maximale duurzaamheid te kunnen verzekeren.

Een beeldscherm om je vingers bij af te likken, een batterijduur om van te smullen
De ZenBook Flip 13 beschikt over een drukgevoelig NanoEdge-beeldscherm. Fotografen en designers kunnen hun hart ophalen aan het beeldscherm van de ZenBook Flip 13, want naast het full HD-beeldscherm met 100% sRGB kleurweergave en schermranden van slechts 3.9mm beschikt het beeldscherm over support voor 4096 drukniveaus. Hierdoor is het display ontzettend accuraat in gebruik, en werkt deze optimaal samen met de optionele ASUS Pen. Bovendien is de ZenBook Flip 13 een uitstekende partner om langdurig mee te werken, want de variant die in Nederland wordt verkocht heeft een batterijduur van maar liefst 16 uur.

Krachtige processor en fenomenale graphics
Een 11e generatie Intel® Core™i7-processor (i7-1165G7-processor, 2.8 GHz), geïntegreerde Intel® Iris® Xe graphics en maximaal 16GB RAM werkgeheugen: de ZenBook Flip 13 heeft alles in huis om optimale performance te garanderen en iedere taak moeiteloos uit te kunnen voeren, hoe veeleisend deze ook is.

Voor meer informatie over de nieuwe ZenBook Flip 13 ga je naar: https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS-ZenBook-Flip-13-UX363EA/

Prijs en beschikbaarheid
De ZenBook Flip 13 (UX363EA-EM038T) is nu verkrijgbaar in Nederland met een bijbehorende adviesprijs van €1.249.-. Hieronder zijn de retailers te vinden die het model verkopen:

 • Alternate
 • Amazon
 • BCC
 • Coolblue
 • Expert
 • Levix
 • MediaMarkt

Ook model met 10e generatie Intel® Core™i7-processor verkrijgbaar
Daarnaast is er vanaf vandaag ook een model te koop dat over een Intel® Core™ i7-1065G7-processor en Intel® Iris™ Graphics 5100 beschikt. De volledige lijst met bijbehorende specificaties is te vinden in de bijlagen. Dit model, de UX363JA-EM045T, heeft een adviesprijs van 1.199.-