Asterix & Obelix XXL 2 komt uit voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC

Mindscape gaat XXL met twee nieuwe Asterix & Obelixgames

Bekijk alle assets hier

Amstelveen, 6 juli 2018 – Mindscape en Microïds zijn verheugd om twee Asterix & Obelix videogames aan te kondigen, die beide worden ontwikkeld door studio OSome: Asterix & Obelix XXL 3 en een remaster van Asterix & Obelix XXL 2. ‘Het is een enorme eer om de Asterix & Obelix XXL-serie weer in de spotlights te zetten. We kunnen niet wachten om een nieuwe game binnen deze succesvolle franchise – waar verschillende generaties mee zijn opgegroeid –  te delen met de spelers’, zegt Elliot Grassiano – Vice President van Microïds.

Asterix & Obelix XXL 2: een remasterede versie voor nieuwe en bestaande fans van de adventure game!

Spelers hebben vanaf 29 november 2018 de mogelijkheid om opnieuw of voor het eerst in de volledig opnieuw geremasterde versie van Asterix & Obelix XXL 2 te duiken. De originele game is een groot succes geweest en de gamer van nu heeft een mooie kans om met de twee wereldberoemde Galliërs aan de slag te gaan in actie-avontuur boordevol uitdagingen in het pretpark van Julius Ceasar. De oplettende speler wordt getrakteerd op veel verrassingen, o.a. door de talloze popcultuur-referenties die in de omgevingen verstopt zitten. De game is rijk aan humoristische dialogen en personages. Asterix & Obelix XXL 2 wordt uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC verschijnt in meerdere speciale edities:

  • Asterix & Obelix XXL 2 Limited Edition. (Beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch) Deze editie bevat de game en drie figurines van Asterix, Obelix en Idefix.
  • Collector’s Edition ‘Rare jongens, die Galliërs!’ (Alleen voor PlayStation 4 en Nintendo Switch) Deze editie bevat de game, een figurine gemaakt van hars en andere in-game verrassingen die binnenkort worden onthuld.