Asmodee lanceert ‘Unbox Now’ om consumenten nieuwe bordspellen te laten ontdekken

Dinsdag 15 juni 2021 – De verkoop van bordspellen is het afgelopen jaar explosief gestegen en er zijn meer bordspellen op tafel gekomen dan ooit. COVID heeft de behoefte om offline te gaan versterkt en mensen zijn op zoek naar vermaak voor het hele gezin. Ondanks de positieve berichtgeving dat we langzamerhand teruggaan naar het normale leven, blijft de vraag naar bordspellen groot. In de wereld van nu spelen bordspellen weer een gewenste vorm van entertainment. Kijkend naar deze trend zien we een verschuiving in Nederland ontstaan waarbij de consument voorkeur geeft aan een nieuwe categorie innovatieve en moderne bordspellen.

Asmodee geeft antwoord op de behoefte van de consument met het nieuwe platform Unbox Now! Unbox Now is hét platform waar je alles vindt over de leukste en nieuwste bord- en kaartspellen voor iedere gelegenheid. Of je nu samen met je familie speelt of gezellig met je vrienden, het spelen van een spelletje brengt mensen samen en zorgt voor onvergetelijke momenten vol plezier, vermaak en ontspanning.

Met meer dan 800 miljoen spelers over de hele wereld, zijn bordspellen een van de populairste vormen van entertainment. Dankzij hun focus op het sociale aspect dat mensen samenbrengt, creëren bordspellen unieke momenten en blijvende herinneringen. De aanhoudende groei in de industrie over de afgelopen jaren is een bewijs van de voordelen van bordspellen en positioneert ze als een belangrijke entertainment keuze voor consumenten. Daarom helpt Unbox Now gebruikers te navigeren door het enorm diverse productaanbod om het spel te vinden dat het best bij hun behoeften past.

Door middel van een crossmediale campagne willen wij interactie creëren met de consument, om hen te kunnen helpen in hun keuze moment. Waarbij Unbox Now hen kan helpen om de juiste speelervaring en het juiste spel, te matchen met hun behoefte. Online zal de Unbox Now website met digitale lifestyle-inhoud, een aanbevelingstool en handige video’s de ontdekking van deze moderne vorm van entertainment eenvoudiger maken.

Bezoek Unbox Now en laat je informeren, inspireren en vooral verrassen door een mooi aanbod aan leuke en toegankelijke bord- en kaartspellen en dat alles overzichtelijk op één platform! Voor meer informatie over Unbox Now ga je naar www.unboxnow.nl