Apex Legends Season 5 Quest – “The Broken Ghost” gaat vandaag van start

De quest biedt fans meer verhalen om te ontdekken

Dinsdag 19 mei 2020 – Vandaag gaat de allereerste Season Quest genaamd “The Broken Ghost” van start in Apex Legends. Season 5 – Fortune’s Favor introduceert de eerste Quest in Apex Legends, waarin spelers op zoek gaan naar negen stukken van een mysterieus artefact. Spelers met een scherp oog en nieuwsgierigheid naar de verhalen van de Outlands worden in Season 5 genereus beloond. Quests in Apex Legends zorgen er namelijk voor dat spelers de verhalen — die Respawn blijft uitbreiden — op hun eigen manier kunnen ‘uitpakken’.

Spelers kunnen nu beginnen aan de eerste Weekly Hunt van Season 5, een nachtelijk uitstapje naar Kings Canyon om de stukken van een mysterieus artefact op te halen. Spelers kunnen die gevaren alleen of met hun team trotseren om beloningen te verdienen. Deze beloningen ontgrendelen losse hoofdstukken die samen het verhaal van “The Broken Ghost”-artefact vertellen. Door alle negen hoofdstukken te ontgrendelen, duiken spelers diep in het verleden om een geheim te onthullen waar de Outlands wellicht nog niet klaar voor is.

Voor meer informatie, lees je de officiële blog hier.

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter, Instagram en YouTube, of www.playapex.com te bezoeken voor de nieuwste updates.