Apex Legends onthult System Override Collection Event

Donderdag 27 februari – Respawn kondigde vandaag het nieuwe tijdelijke evenement van Apex Legends aan: ‘System Override’ zal plaatsvinden van 3 t/m 17 maart. System Override bevat de nieuwe Deja Loot-modus, waarbij de buit in elk gevecht steeds op dezelfde locatie op de kaart verschijnt. Tijdens dit tijdelijke evenement kunnen spelers voor het eerst het nieuwe Evo Shield kiezen in de arena en verschillende cosmetische items met het Assimilation-thema en een nieuwe Heirloom-set voor Octane verzamelen.

De nieuwe trailer geeft alvast een voorproefje van het System Override Collection Event en alle actie die spelers kunnen verwachten met de Deja Loot-modus:

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die spelers kunnen verwachten:

  • Deja Loot-modus – Vanwege een systeemfout hebben de dropships in deze modus steeds dezelfde vluchtpaden en verschijnt de loot steeds op dezelfde plek tijdens System Override. De locatie van de ring verandert elke dag. De eerste week van de Deja Loot-modus vindt plaats op World’s Edge. In de tweede week keren de Legends terug naar Kings Canyon.
  • Evo Shield – De nieuwe toevoeging aan het arsenaal van Apex, het Evo Shield, wordt krachtiger naarmate Legends schade toebrengen aan hun tegenstanders, en wordt zo sterker dan epische Body Shields. Evo Shields veranderen van kleur naarmate spelers voortgang boeken, maar ze kunnen herkend worden aan hun kenmerkende gloed.
  • Apex Packs met Assimilation-thema – Ontgrendel een set van 24 thematische, tijdelijke cosmetische items, een set van 6 legendarische personage- en wapenskins en nog 12 andere epische items. Spelers kunnen deze nieuwe cosmetische items kopen met Apex Coins, ontgrendelen met Crafting Medals of willekeurig ontgrendelen met Apex Packs van het evenement.
  • Octane Heirloom-set – Spelers die alle 24 cosmetische items van System Override ontgrendelen, ontvangen ook gratis de Octane Heirloom-set.

Je kunt hier terecht voor hulpmiddelen, en de volledige blogpost kun je hier lezen.