Apex Legends introduceert nog nooit eerder vertoonde playlist modifiers op het War Games Collection Event

Donderdag 8 april 2021 – Terwijl we het einde van het Mayhem-seizoen naderen, heeft Respawn Entertainment Apex Legends de War Games aangekondigd, een nieuw event met nog nooit eerder vertoonde playlist modifiers, een nieuw beloningenpad en een nieuwe set uitdagingen. Bekijk hier de game-modi en alle content die voor het grijpen ligt als War Games op dinsdag 13 april wordt uitgebracht.

In Apex Legends War Games duurt elke nieuwe playlist modifier een paar dagen, maar spelers willen vast en zeker terugkeren om cosmetische items en goodies te verdienen. Waaronder de Epic Rampart en 30-30 skins, vijf vrij te spelen Battle Pass-levels en meer XP-uitdagingen die dagelijks worden vernieuwd. Daarnaast nemen vijf modi de normale Play Apex-playlists snel achter elkaar over als aanstaande dinsdag de aftrap wordt gegeven voor War Games, inclusief:

  • Second Chance (dinsdag 13-4 – donderdag 15-4): Deze modifier, de aftrap voor het event, geeft elke Legend één gratis respawn per match; zodra een Legend wordt gedood, wordt er een Respawn Token geconsumeerd om de speler tot leven te wekken op de huidige locatie, terwijl hij al zijn wapens en uitrustingen behoudt. Na korte tijd keert de speler hoog in de lucht terug, zodat hij weer skydivend in de actie kan duiken.
  • Ultra Zones (donderdag 15-4 – maandag 19-4): Bereid je voor op meerdere Hot Zones in één map, meer Epic loot en gold items. Elke Hot Zone wordt omhuld door een Flash Point: enorme gloeiende bellen die HP en schilden herstellen als je erin staat. In deze modus zijn verbruiksitems nog steeds op de normale wijze beschikbaar via de loot pool.
  • Auto Banners (maandag 19-4 – woensdag 21-4): Deze modifier voegt een tamelijk kleine, maar pittige wijziging toe aan respawns van squadleden, zodat spelers automatisch hun Squadmates Banner Cards kunnen ophalen! Spelers hoeven hun death box niet te looten om hun Banner Cards te vinden: ze kunnen gewoon direct naar een respawn-baken gaan. De loot pool is gewijzigd en bevat nu ook meer Mobile Respawn Beacons.
  • Killing Time (woensdag 21-4 – vrijdag, 23-4): Dit event versnelt de match zodra Legends doodgaan; tijdens een ronde wordt de tijd telkens verkort als een Legend doodgaat. Bestaat een bepaalde ronde uit een bloedbad, sluit de ring extra snel, zodat spelers de ronde-timer in de gaten moeten houden om deze modifier te overleven.
  • Armor Regen (vrijdag 23-4 – dinsdag 27-4): Als afsluiting van de War Games herstelt de Armor Regen in deze laatste modus met een snelheid van 12 punten per seconde. Als spelers schade oplopen, begint hun pantser na een vertraging van 8 seconden te herstellen; deze vertraging wordt verdubbeld naar 16 seconden als het pantser van een speler is gebarsten.

Ten slotte hebben we een paar nieuwe skins! Pathfinder, Wraith, Lifeline, Gibby, Mirage en Bloodhound krijgen allemaal een aantal vernieuwde interpretaties van klassieke looks om de War Games te vieren, dus zorg ervoor dat je de Apex Shop checkt.

Meer informatie is te vinden in het Apex Legends-blogbericht en in de nieuwe War Games-trailer: zie hier.

Vergeet ook niet om Apex Legends te volgen op Twitter-, Instagram– en YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.