ANTONIO BROWN BENOEMD ALS OFFICIËLE EA SPORTS MADDEN NFL 19 COVERATLEET, WERELDWIJDE RELEASE 10 AUGUSTUS

REDWOOD CITY, Californië. – 18 Juli 2018 – Vandaag heeft Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) de  Madden NFL 19– en Madden NFL Overdrive-coveratleet bekendgemaakt: Antonio Brown, sterspeler van de Pittsburgh Steelers. Afgelopen maand is ook bekendgemaakt dat de ster, bekend van zijn vermakelijke eindzonevieringen, lid is van de Madden 99-club, waarmee hij zijn plek krijgt binnen een groep elitespelers met een OVR-beoordeling van 99.

Op 10 augustus biedt Madden NFL 19 spelers wereldwijd de mogelijkheid om uit te groeien tot helden op het veld, met meer precisie en controle dan ooit tevoren. Wil je op het veld op gaan terwijl je onderweg bent? Madden NFL Overdrive, vanaf de basis opnieuw opgebouwd om een volledig aangepaste American football-ervaring te bieden, is de nieuwe update voor mobiele platformen en beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 voor iOS en Android.

“Ik voel me vereerd om op de cover van beide Madden-games te staan,” zei Brown. “Er zijn veel mijlpalen waar atleten van dromen, en nadat ik eerder dit jaar in de Madden 99-club werd opgenomen en nu op de cover van de games van dit jaar verschijn, is het duidelijk dat de zaken niet alleen geweldig gaan, maar dat ik met dit eerbetoon ook bij de grootsten aller tijden hoor.”

Fans die Brown en andere NFL-sterren willen besturen, zullen de directe voordelen van Real Player Motion ervaren in Madden NFL 19. RPM-technologie geeft fans nog meer controle over bewegingen in de game, en levensechte animaties die ervoor zorgen dat AB en andere spelers bewegen en zich gedragen als in het echt terwijl ze hun weg door de game volgen en hun unieke persoonlijkheden, eigenaardigheden, en natuurlijk hun vreugdedansen laten zien.

“AB heeft de competitie de afgelopen jaren als een wervelwind naar zijn hand gezet en is waarschijnlijk een van de beste wide receivers die de NFL ooit heeft gekend”, aldus Joshua Rabenovets, Sr. Brand Director bij EA SPORTS. “Zijn spel zit vol vuur en hij is op en buiten het veld een enorme persoonlijkheid. Het was een voor de hand liggende keuze voor de Madden NFL 19-cover.”

Fans kunnen ook uitkijken naar het vervolg op het vorig jaar voor het eerst geïntroduceerde Madden NFL-verhaalspeltype met de terugkeer van Longshot: Homecoming. Spelers krijgen meer controle over de football-missie van Devin Wade en Colt Cruise, met meer NFL-gameplay, meer manieren om invloed te hebben op het verhaal, nieuwe verhaallijnen, en de mogelijkheid om hun Longshot-avontuur te vervolgen binnen Franchise en Ultimate Team.

Spelers die de Madden NFL 19 Hall of Fame Edition kopen, kunnen vanaf 7 augustus tot drie dagen eerder* toegang krijgen tot het volledige spel, terwijl EA Access-† en Origin Access-leden vanaf 2 augustus 10 uur lang een proefversie van Madden NFL 19 spelen op de Xbox One en via Origin op PC. Origin Access Premier-leden kunnen uitkijken naar de volledige Madden NFL 19-game op PC, waar ze op 2 augustus eerder dan wie dan ook toegang tot hebben.

Madden NFL 19 is ontwikkeld door EA Tiburon in Orlando, Florida en is wereldwijd op 10 augustus beschikbaar voor Xbox One: het complete alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem en Origin voor PC. Ga voor meer informatie over EA SPORTS Madden NFLnaar www.easports.com/Madden-NFL. Praat mee over EA SPORTS Madden NFL op Twitter en Facebook.

Madden NFL Overdrive is volledig opnieuw opgebouwd en laat je opgaan in de actie zoals je nooit eerder hebt meegemaakt. Kies je aanvoerder en coach, stel een All-Pro-team samen en ga de strijd aan met je rivaal in real-time Player-versus-Player (PVP). De Madden NFL Overdrive-update is op 15 augustus beschikbaar op iOS en Android. Ga voor meer informatie naar https://www.ea.com/games/madden/madden-nfl-overdrive.