Rush Royale viert 83 miljoen installaties en kondigt The Festival of Talents aan

Amsterdam, 22 mei 2024 – Rush Royale, de populaire mobiele game van MY.GAMES, heeft maar liefst 83 miljoen installaties bereikt en meer dan $300 miljoen aan inkomsten gegenereerd. Hiermee verstevigt het zijn positie als de nummer één tower defense-strategiegame wereldwijd sinds 2021, volgens data.ai.

“We zijn verheugd om de voortdurende groei in spelersbetrokkenheid voor Rush Royale te zien, terwijl we doorgaan met het introduceren van diverse ervaringen voor onze spelers. We waarderen het enthousiasme voor de game enorm en hebben spannende nieuwe content en verrassingen voor dit jaar voorbereid!” zei Ruslan Almukhametov, CMO van Rush Royale bij MY.GAMES.

Op 22 mei lanceert Rush Royale een speciaal evenement op het Eiland van Rhandum – The Festival of Talents, dat duurt tot 4 juni. Tijdens het festival krijgen spelers de kans om de beruchte baas Dissonance en zijn handlanger, de mini-baas Funky Monkey, uit te dagen. Met spannende nieuwe aanpassingen belooft The Festival of Talents een boeiende ervaring voor alle deelnemers te worden. Als beloning voor het voltooien van quests en deelname aan activiteiten zoals het draaien aan de Music-Go-Round en het verzamelen van kaarten, krijgen spelers de kans om de felbegeerde legendarische unit, de Bard, te verkrijgen.

Rush Royale is een strategisch tower defense-game met elementen van een collectible card game. Spelers krijgen de mogelijkheid om verdedigingen te bouwen met behulp van unieke helden uit een deck met kaarten, elk met verschillende kenmerken en vaardigheden. Door kaarten te verzamelen en te combineren, verbeteren spelers hun beschikbare helden en nemen ze deel aan PvE- en PvP-gevechten. 

Rush Royale is beschikbaar op zowel Android als iOS platforms.