Ontketen chaos op het slagveld in Apex Legends: Upheaval – Gameplay-trailer

Vrijdag 3 mei 2024 – Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben vandaag de gameplay-trailer van Apex Legends: Upheaval onthuld. De gloednieuwe trailer laat een stortvloed aan vernieuwingen zien die vanaf 7 mei beschikbaar zijn.

Neem een kijkje hieronder voor een gedetailleerd overzicht van de content die spelers in Apex Legends: Upheaval kunnen verwachten:

  • Nieuwe Legend: Alter – Breek de regels met Alter, de belichaming van disruptie:
    • Passive: Gift from the Rift – Haar passieve vaardigheid plundert op afstand een item uit de iventaris van gevallen vijanden. De vaardigheid is geweldig voor het uitwisselen van wapens of het plotseling tevoorschijn toveren van een verrassende Shield Battery.
    • Tactical: Void Passage – Alter’s tactische vaardigheid creëert een portaal om vijanden terug te sturen naar de spawn-kamer of om snel te ontsnappen.
    • Ultimate: Void Nexus – Als spelers haar ultieme vaardigheid activeren, wordt er een apparaat op de grond geplaatst dat iedereen in haar team kan gebruiken om een eenrichtingsportaal terug naar die specifieke locatie te openen.
  • Solo Takeover – Spelers kunnen aan de slag met Solos Takeover, een gamemodus die Duos vervangt aan het begin van het seizoen. In de modus is elke Legend op zichzelf aangewezen.
  • Broken Moon Shatters – Een nachtmerrie wordt werkelijkheid als Olympus tegen Cleo’s stasis-module botst, waardoor de map opnieuw wordt vormgegeven met nieuwe POI’s en een gelijkmatig verdeeld slagveld. Perfect voor het verspreiden van chaos.
  • Apex-artefacten – Legends kunnen het thema, de krachtbron en meer van elke variant aanpassen met Exotic Shards. Door te mixen en matchen creëren ze hun eigen visitekaartje voor chaos te creëren.

Apex Legends: Upheaval wordt op 7 mei uitgebracht voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via de EA-app en Steam. Vergeet niet om Apex Legends te volgen op XInstagram of YouTube of bezoek www.playapex.com voor de nieuwste updates.