MY.GAMES lanceert nieuw uitgeeflabel genaamd Knights Peak Interactive

Amsterdam, 10 juni 2024 – MY.GAMES, een toonaangevende Europese ontwikkelaar en uitgever met het hoofdkantoor in Amsterdam, kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwe uitgeeflabel, Knights Peak Interactive. Dit label richt zich op hoogwaardige pc- en console-titels. Onder leiding van industrieveteraan Eugenio Vitale, samen met Mario Gerhold en Jan-Eric Lauble, gaat Knights Peak Interactive game-ervaringen verbeteren met een gevarieerd aanbod van boeiende games. De focus op kwaliteit, creativiteit en betrokkenheid van spelers maakt het label uniek in de snel veranderende game-industrie.

Elena Grigorian, CEO van MY.GAMES zegt: “MY.GAMES heeft door de jaren heen uitgebreide expertise opgedaan in het uitgeven van free-to-play mobiele, pc- en console-games, zowel in-house als via externe partners. In lijn met onze toewijding aan onze spelers en partners om de beste game-ervaringen te leveren, gaan we onze expertise uitbreiden en onze kracht als uitgever versterken in het groeiende segment van buy-to-play games. Ik ben trots te kunnen zeggen dat we een zeer sterk team van experts hebben samengesteld om het Knights Peak uitgeeflabel te lanceren en ik ben enthousiast om al onze nieuwe collega’s en gamers in onze community te verwelkomen.

Eugenio Vitale, Directeur van Knights Peak Interactive, deelt zijn enthousiasme: “We beginnen aan een ongelooflijke reis. Knights Peak vertegenwoordigt een samensmelting van passie, talent en grenzeloze creativiteit. Ons team is toegewijd aan het ondersteunen van zowel opkomende als gevestigde studio’s om nieuwe hoogten te bereiken in wereldwijde markten en merkontwikkeling. Wij zien games als portalen naar meeslepende verhalen, die spelers talloze avonturen laten ervaren in een gastvrije omgeving.

Knights Peak Interactive heeft al de eerste uitgeefcontracten getekend, resulterend in een portfolio dat momenteel vijf games omvat: Starship Troopers: Extermination, Nikoderiko, Mandragora, Pathfinder: Kingmaker en Blast Brigade, met meer in aantocht.

De Lineup

  • Starship Troopers: Extermination is een spannende first-person sci-fi shooter die zich afspeelt in het iconische Starship Troopers-universum. Ontwikkeld door Offworld Industries, dompelt de game spelers onder in intense gevechten tegen insectachtige wezens genaamd Arachnids. Lancering voor pc/console: 11 oktober 2024.
  • Nikoderiko: The Magical World is een charmante platform-game met schattige mangoesten op een magisch avontuur. Ontwikkeld door VEA Games, belooft het hartverwarmende momenten en leuke gameplay. Lancering voor pc/console: eind 2024.
  • Mandragora is een game waarin spelers als machtige Inquisitors geheimen ontrafelen, vechten tegen mythische wezens en hun eigen lot bepalen. De game is ontwikkeld door Primal Game Studio en speelt zich af in een donkere middeleeuwse fantasiewereld vol magie en gevaar. Lancering voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S: eind 2024.

Back Catalogue

  • Pathfinder: Kingmaker is een klassieke RPG die spelers uitnodigt om de Stolen Lands te verkennen en te veroveren, gevuld met rijke verhalen en tactische gevechten. Ontwikkeld door Owlcat Games, nu beschikbaar op pc, PS4, Xbox One.
  • Blast Brigade is een explosieve actie-avontuur pc/console game die metroidvania-exploratie combineert met spannende gevechten en een humoristisch verhaal. Ontwikkeld door MY.GAMES, nu beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One X|S, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Meer nieuws en updates van Knights Peak Interactive gaat binnenkort beschikbaar zijn op:https://www.knightspeak.com.