Tele 2 en Vertigo 6

Kijkje in de keuken bij winnaars: ABC ACCENTEN EN SAN NKOTB 2017

Op de informele bijeenkomst op donderdagmiddag 8 november jl. in Mediacafé Pjotr van SAN hoofdsponsor De Persgroep gaven de winnaars van de ABC Accenten 2017 en de winnaar SAN New Kids on the Block Accent 2017 een kijkje in hun keuken. Exclusief voor adverteerders en SAN juryleden.

Vier succesformules
Tele2 – Adverteerder van het Jaar, TBWA\NEBOKO – Bureau van het Jaar, Jumbo Supermarkten winnaar van het Consistent Accent en de winnaar van het SAN New Kids on the Block Accent Vertigo6 hielden openhartige presentaties en ook de vragen werden zeer helder beantwoord. Bijzonder om te constateren dat men bij dit soort SAN bijeenkomsten zoveel kennis met elkaar durft te delen en daarmee enorm veel inspiratie oplevert!

SAN maakt je deelgenoot
Via het SAN Jaarboek, het jury overleg, presentaties, discussies en niet te vergeten het SANARCHIEF delen we onze vakkennis. Want niets werkt zo inspirerend en stimulerend als het werk van vakgenoten. Zo delen we in elkaars succes.

SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland
Alles over de SAN, nieuws, agenda, jury, het reserveren van pagina’s voor het nieuwe SAN Jaarboek 2018 – De Jubileumeditie – en natuurlijk het SANARCHIEF met 3.902 cases van de afgelopen 13 jaar is samengebracht op deze website! 

Vier 30 Jaar SAN met de éénmalige Jubileum Categorie: DE RECLAMEPARELS 
Iconisch werk van de afgelopen 30 jaar 
Een categorie waarvoor per merk slechts één campagne uit de afgelopen 30 jaar ingezonden kan worden en wel de campagne die volgens jou deze bijzondere prijs verdient. Dit ook voor een uniek eenmalig tarief van slechts € 330,– per pagina! Ga voor alle info naar INZENDEN

Foto Studio Gerry Hurkmans:
v.l.n.r. Mike Hendrixen van Vertigo6, winnaar SAN NKOTB 2017, Margaret Kreuger en Daniëlle Snoeij van Tele2, Adverteerder van het Jaar 2017 en moderator/SAN voorzitter Jeroen Hubert

Bron: https://sanaccent.nl/waardevolle-kennissessie/