Het Content Creators-programma van Rush Royale bereikt belangrijke mijlpaal: deelnemers beloond met maar liefst $500.000

Amsterdam, 8 mei 2024 – MY.GAMES, een toonaangevende Europese ontwikkelaar en uitgever van videogames, kondigt aan dat het Rush Royale Content Creators-programma, wat wereldwijd beschikbaar is, meer dan 100 deelnemers heeft behaald, met een totaal van $500.000 aan beloningen voor creators sinds de lancering eind 2022. Door officiële content creator te worden voor Rush Royale, krijgen spelers unieke toegang tot vroege playtests, een afgesloten Discord-sectie met exclusieve updates over de roadmap, directe feedbackmogelijkheden met het ontwikkelingsteam, en meer.

Bij het bereiken van bepaalde levels in het Content Creators-programma, beginnen deelnemers 10% van de omzet te ontvangen via hun persoonlijke creator code. Creators die zich uitsluitend richten op Rush Royale-content op hun kanalen kunnen een extra 5% verdienen via de creator code, wat neerkomt op een totaal van 15%.

“De deelnemers van het Rush Royale Content Creators-programma verrijken de ervaring van de game aanzienlijk met hun creatieve aanpak en passie. Hun voortdurende feedback helpt ons Rush Royale te verbeteren, en we hechten veel waarde aan de community die we hebben opgebouwd,” aldus Kirill Kuznetsov, Head of Social Media van Rush Royale bij MY.GAMES. “Terwijl we het programma blijven verbeteren, kijken we ernaar uit om nieuwe creators in ons programma te verwelkomen en hun content te zien!”

Op dit moment is het Content Creators-programma in drie levels verdeeld over drie platforms: YouTube, Twitch, en nu ook TikTok, dat geïntroduceerd gaat worden in mei 2024. Om een level binnen het programma op YouTube te behalen of te behouden, moeten makers specifieke criteria voor kanaalabonnees en maandelijkse Rush Royale-contentweergaven halen. Op dezelfde manier moeten Twitch-kanalen maandelijkse quotums voor Rush Royale-kijkuren vervullen en een bepaald gemiddelde van gelijktijdige kijkers tijdens gamesessies handhaven.

Voor de nieuw toegevoegde TikTok-track moeten makers een bepaald aantal volgers behouden en een minimumaantal maandelijkse weergaven behalen voor elk niveau:

  • Level 1: Behoud 4.000 volgers en bereik maandelijks 30.000 weergaven.
  • Level 2: Behoud 20.000 volgers en bereik maandelijks 100.000 weergaven.
  • Level 3: Behoud 100.000 volgers en bereik maandelijks 500.000 weergaven.

Deelnemers van het Rush Royale Content Creators-programma krijgen regelmatig hun eigen  content te zien op de social kanalen van Rush Royale en op Rush TV (een in-game functie waarmee gebruikers streams en video’s van YouTube en Twitch kunnen bekijken), waarbij ze voortdurende ondersteuning krijgen bij het laten groeien van hun publiek. Daarnaast worden creators uitgenodigd om deel te nemen aan verschillende speciale evenementen en projecten, zoals Creators’ Friday en aan de Rhandum League-toernooien. Later in het jaar is het plan van het Rush Royale-team om een nieuw mentorschap- en trainingsysteem te introduceren voor beginnende creators.

Voor meer informatie over het Content Creators-programma en om deel te nemen, kunnen gebruikers de website bezoeken. Ze kunnen zich aanmelden door een formulier in te vullen dat op de website wordt verstrekt. Het Rush Royale-team zal vervolgens de aanvragen beoordelen en gebruikers via Discord of e-mail contacteren als ze voldoen aan de vereisten van het programma.

Rush Royale is beschikbaar op zowel Android als iOS platforms.