Circuit- en coureursupdates centraal in laatste Deep Dive-video EA SPORTS™ F1® 24

Dinsdag 7 mei 2024 – EA SPORTS heeft vandaag de derde en tevens laatste Deep Dive-video voor F1®️ 24 uitgebracht. Hierin staan circuit- en coureursupdates centraal, evenals andere verbeteringen die het realisme in de game naar een hoger niveau tillen. 

Het realisme in F1®️ 24 wordt verder verhoogd door audio tijdens de race, die afkomstig is uit F1-uitzendingen in het echte leven. Ook zijn de cutscenes gevarieerder en zijn de auto’s van alle 10 de teams zorgvuldig nagemaakt met behulp van gedetailleerde CAD-data, in combinatie met Ray-Traced Dynamic Diffuse Global Illumination-technologie om belichting, schaduwen en reflecties te verbeteren. De coureurs zelf lijken ook meer op hun echte tegenhangers, dankzij volledige rendering van haar, en verbeterde oog- en huidshaders. 

De game bevat meer Icons dan ooit tevoren, inclusief Pastor Maldonado, Jamie Chadwick, James Hunt (exclusief beschikbaar in de F1®️ 24 Champions Edition) en Juan Pablo Montoya.

Codemasters heeft geliefde circuits, waaronder Silverstone en Circuit de Spa-Francorchamps, opnieuw vormgegeven zodat deze nog accurater worden gepresenteerd in de game. Tevens zijn er updates doorgevoerd op het Lusail International Circuit en het Jeddah Corniche Circuit om deze nog sterker overeen te laten komen met hun echte tegenhangers. 

De derde Deep Dive-video kan hier worden bekeken. Lees hier meer over de nieuwe features in F1®️ 24.