Bio Vakantieoord kiest Vertigo 6 als PR- en marketingbureau

Arnhem, 3 augustus 2020 – Bio Vakantieoord kiest Vertigo 6 als PR- en marketingbureau. Vertigo 6 gaat per direct aan de slag met de realisatie van online marketingcampagnes en zal het aangepaste vakantiepark, voor gezinnen met een gehandicapt kind, tevens ondersteunen met haar PR-activiteiten.

Het Bio Vakantieoord is in 1927 door de toenmalige Bioscoopbond opgericht en ontleent daaraan haar naam. Het is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Voor deze gezinnen is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend, omdat de noodzakelijke aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken. Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen.

Pieternel Suërs, Manager Marketing & Communicatie bij Bio Vakantieoord is verheugd met de samenwerking: “Bio Vakantieoord maakt met behulp van vele donateurs, enthousiaste vrijwilligers en haar vaste professionele en servicegerichte team een complete vakantie mogelijk voor gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind. Het is voor ons heel belangrijk dat onze gasten met het hele gezin plezier hebben en kunnen ontspannen; dat ieder op zijn eigen manier en niveau kan genieten van de vakantie samen. We zien in Vertigo 6 de ideale partner om ons te helpen met het vergoten van onze naamsbekendheid bij zowel potentiële donateurs als gasten, online en offline”.

Mike Hendrixen, oprichter van Vertigo 6: “We werken uiteraard met heel veel liefde en plezier voor al onze klanten, maar we zijn extra blij dat Bio Vakantieoord voor Vertigo 6 heeft gekozen als PR- en marketingpartner. We dragen graag ons steentje bij aan dit prachtige goede doel, dat nota bene op nog geen tien minuten van ons kantoor in de bossen van Arnhem ligt”.

Meer informatie: https://www.biovakantieoord.nl/nl/